Workshop-ul care te învață marketing. Academia de Marketing Digital Make It Academy

Workshop-ul care te invata marketing. Academia de Marketing Digital Make It Academy
MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera, profesionistilor care doresc o specializare completa si antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.

Citește și: Marketingul prin e-mail. Practici și tehnici pentru o campanie de succes

Academia este un produs marca Rezistenta Online ce pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de 7 ani si avem in portofoliu peste 1000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor.
Citește și: Patru metode neconvenționale de marketing pentru creșterea afacerii

Programa

Programul MAKE IT ACADEMY contine 8 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Sapte module aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media & Facebook Ads, Google Analytics, Marketing Automation, Content Writing, Google Ads (AdWords) si E-commerce.

Iar modulul de „Marketing digital” prezinta cum interactioneaza ele, si cum se creeaza un plan si un buget de marketing digital, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Citește și: Cum să vă perfecționați campaniile de marketing pe mobil

Cursuri si traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 8 cursuri, predate de trainerii mentionati:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •