Cum să alegi cadouri deosebite, pentru cei care le au pe toate

Elena Miu, primul gift concierge din Romania si proprietar al magazinului de cadouri de lux My Man

Să alegi un cadou deosebit, de lux, nu este o misiune atât de ușoară. Mulți dintre noi am avut ocazii pentru care a fost nevoie să alegem un cadou special, unic. Și mulți dintre noi avem prieteni sau parteneri de afaceri despre care se poate spune că sunt mai sofisticați și că, pur și simplu, le au pe toate. Un cadou care să le fie doar util nu este strategia cea mai bună pentru ei. Avem nevoie de un cadou unic, simbolic, aparte.

De ceva vreme, a fost lansat în România serviciul de Gift Concierge pentru cadouri de lux, un serviciu care îi ajută pe cei care vor să aleagă un cadou deosebit, dar nu știu exact ce să cumpere și nici nu au timp de căutări.

Pentru a afla mai multe despre ce face un gift concierge, am stat de vorbă cu Elena Miu, primul gift concierge din România și proprietar al magazinului de cadouri de lux My Man. De la ea am aflat în ce constă această meserie și pentru cine poate fi de folos serviciul.

Au trecut 12 ani de când activați pe piața din România și doi ani de când ați deschis showroom-ul MyMan. După tot acest timp, ce ne puteți spune despre conceptul de cadouri de lux și gift concierge? Cum au primit românii aceste servicii?

A fost o provocare să inovăm în piața din România, să obișnuim clienții cu acest concept nou. Conceptul de cadouri de lux, sub această formă, pe care am dezvoltat-o în ani și ani de teste, a ajuns la o formă rafinată acum, dar și destul de nișată.

Deschiderea showroom-ului a fost o consecință naturală și oarecum așteptată de către clienți: ei pot veni să vadă produsele și să le cumpere pe loc.  Faptul că pot avea o discuție față în față cu un cunoscător care este acolo pentru orice sfat, întrebare sau îndoială îi face să se deschidă, treptat. Cu toții avem nevoie de o îndrumare, uneori. Am observat că este o ușurare pentru ei când văd că în magazinul de cadouri găsesc pe cineva care cunoaște bine toate produsele și ar putea să le spună ce se potrivește pentru ocazia lor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •