10 sfaturi pentru apeluri telefonice fără chinuri

10 sfaturi pentru apeluri telefonice fara chinuri

Suntem obsedați de telefoanele noastre, dar nu şi de efectuarea de apeluri. Se pare că efectuarea unui apel poate fi mai dificilă decât trimiterea unui e-mail sau a unui mesaj, dar există momente în care doar un apel telefonic poate rezolva problema. De la convorbiri pentru efectuarea unei vânzări și conferințe cu reţeaua profesionala, până la verificările regulate cu șeful tău și conversații de tipul „putem lua o cafea?”, avem instrumentele necesare pentru a te ajuta să faci din fiecare apel, unul reușit.

  1. Nu ești convins că ar trebui să suni? Iată de ce un apel telefonic este mai bun decât un e-mail. (Entrepreneur)
  2. Dacă știi că aştepţi un apel telefonic, scrie în prealabil obiectivul tău de la acea discuţie, întrebările la care ai nevoie de răspunsuri şi informațiile pe care trebuie să le obții pentru a-ţi putea face treaba în continuare. (Fast Company)
  3. De multe ori ne temem să răspundem la telefon. Află cum să te pregăteşti mental pentru un apel pe care nu doreşti să-l faci. (Gretchen Rubin)
  4. Nu fi un vorbitor monoton! Îmbunătățirea inflexiunilor vocii tale la telefon te vor face să pari mai implicat și vei inspira implicare. (For Dummies)
  5. De asemenea, nu doreşti să fii un ascultător slab. Consultă aceste sfaturi pentru îmbunătățirea abilităților de ascultare la telefon. (Call Center Helper)
  6. Știi care este eticheta vorbitului la telefon? Testează-ţi cunoștințele despre ce să faci și ce să nu faci. (Business Insider)
  7. Foloseşte cu înțelepciune cele 20 de minute ale conferinţei telefonice cu reţeaua ta de lucru. Descoperă cum să faci ca fiecare secundă să conteze. (The Muse)
  8. Atenție, dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă: Acest articol despre interviuri de succes la telefon ar putea să te ajute să angajezi. (Forbes)
  9. Apelurile telefonice ce implică o vânzare pot fi dificile, așa că aruncă o privire la aceste opt sfaturi pentru a le face de succes. (Entrepreneur)
  10. Te aştepţi la o conferință telefonică? Asigură-te că știi cele 27 de reguli nescrise. (The Muse)

Sursa: Themuse.com

Foto: Pixabay

Citește și De ce toată lumea ar trebui să aibă la îndemână o fotografie profesională