theConsultants: Creștere de 114% a cifrei de afaceri pe training în 2015

Adrian Barbu theCONSULTANTS: theConsultants: Creștere de 114% a cifrei de afaceri pe training în 2015

theConsultants (www.theconsultants.ro), jucător important pe piața de consultanță în resurse umane, training și coaching, anunţă o creștere de 114% a cifrei de afaceri pe training și coaching în 2015, comparativ cu anul trecut. Grupul a raportat în 2015 o cifră de afaceri totală de 2,51 milioane de lei (aproximativ 560.000 euro).

Conform ultimelor statistici publicate în presa de specialitate privind principalii jucători din piață, cu aceste rezultate, theConsultants intră în top 10 companii în domeniu.

În timp ce afacerea consolidată a grupului și-a menținut trendul în ultimii trei ani, în 2015, activitatea de oferire a soluțiilor de performanță pentru companii (training și coaching) a crescut de la o cifră de afaceri de 445.000 lei în 2014, la 952.000 lei în 2015, pe fondul strategiei de intensificare a activității pe acest segment.

Celelalte activități ale grupului au fost menținute și susținute pe criterii strategice și economice stricte și numai în măsura în care deservesc planurile de expansiune și profitabilitate ale grupului.

Dacă în 2014, activitatea de training și coaching a reprezentat aproximativ 29% din cifra de afaceri a grupului, restul provenind din activități de evaluare a performanței anagajaților, în 2015, proporția s-a schimbat în favoarea soluțiilor, training-ul și coaching-ul reprezentând 38% din cifra de afaceri.

Citeşte şi Războiul antreprenorilor sau cum să recrutezi talente

Astfel, în anul 2015, theConsultants a antrenat și sprijinit în eforturile de creștere peste 2.800 de oameni, manageri din top şi middle management, angajați-cheie din organizații, antreprenori din companii din domenii precum FMCG, Farma, Fashion, IT & C, Cosmetice, Automotive, Finanțe, Amenajări și materiale de construcții.

„Aceste rezultate vin ca urmare a creșterii și întăririi echipei theConsultants, a lansărilor strategice de concepte și produse  în training și coaching. Am avut în vedere dezvoltarea şi implementarea de soluţii puternic personalizate, programe integrate”, declară Adrian Barbu, fondator al theConsultants, Managing Partner.

Grupul intenționează ca în următorii 2-3 ani să intre în top 5 firme pe piața de antrenare și perfecționare a angajaților din România.

În a doua jumătate a lui 2016, theConsultants va anunța lansarea unor proiecte în domeniile training-ului și coaching-ului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •