Moduri prin care afacerea ta poate produce mai mulți bani

Renuntarea la suprataxarea contractelor cu norma redusa sau revenirea la normalitate

Diversificarea fluxului de venituri pentru a face mai mulți bani este un sfat vechi, dar în perioadele economice grele, este cel mai bun sfat de luat în considerare.

Una dintre cele mai puțin riscante (și cel mai puțin costisitoare) modalități de a crește cu succes veniturile afacerii tale este să folosești mai bine resursele existente. Toate ideile de mai jos sunt modalități prin care poți aduce mai multe venituri pentru afacerea ta, fără a cheltui mulți bani, scrie thebalancesmb.com

Citește și: Cum poate o întreprindere mică să economisească bani

Închiriază o parte din spațiile de afaceri

Dacă deții sau închiriezi spațiu comercial, chiar ai nevoie cu adevărat de tot spațiul pe care îl ocupi? Dacă nu, poți câștiga mai mulți bani prin închirierea unei părți din spațiul tău unei alte afaceri.

Există o mulțime de întreprinderi mici care au nevoie doar de un colț, un birou, sau o cameră. De asemenea, ia în considerare spațiul de depozitare neutilizat sau magazia ori garajul care ar putea fi închiriate.

Moduri prin care afacerea ta poate produce mai mulți bani

Poți crește în continuare veniturile din spațiul de închiriere  dacă adaugi unele suplimente, cum ar fi utilizarea în comun a unei săli de conferințe și accesul la internet (direct sau WiFi), imprimante, copiatoare, mașină de cafea, bucătărie, etc.

Citește și: Idei de economisire a banilor pentru o afacere nou înființată

Poți obține și mai multe avantaje prin subînchirierea spațiului unei afaceri care este complementară pentru a tine, oferind posibilitatea de promovare încrucișată. De exemplu, dacă ai o afacere de reparații pentru vehicule și subordonezi un spațiu unei companii care vinde piese auto, vă puteți promova reciproc serviciile și atrage mai mulți clienți.

Pachete de servicii

Dacă afacerea ta implică în principal vânzarea de servicii, poți câștiga mai mulți bani prin ambalarea serviciilor și prin alocarea prețurilor stabilite în pachete. Acest lucru la duce la creșterea vânzărilor, pentru că potențialii clienți vor vrea să beneficieze de un pachet de servicii complet, mai degrabă decât de un singur serviciu sau produs.

Citește și: Cum pot microîntreprinderile să economisească bani

Schimbă-ți atenția asupra vânzărilor

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a câștiga mai mulți bani este adesea trecut cu vederea: determinarea clienților actuali să cumpere mai multe produse și / sau servicii. Dacă te concentrezi pe clienții actuali, mai degrabă decât pe atragerea de noi clienți, vei vedea schimbări economice excelente, deoarece clienții tăi actuali sunt deja convinși că produsul și/sau serviciul este bun pentru ei.  Ei îți cunosc compania și produsele sunt mai ușor de vândut.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •