Cum poate o întreprindere mică să economisească bani

Cum poate o intreprindere mica sa economiseasca bani

Aceste sfaturi inteligente vă vor ajuta să reduceți cheltuielile și să vă creșteți economiile.

Aproape 20% din întreprinderi nu reușesc să economisească nimic în primul an, iar 30% nu reușesc nici în al doilea an, potrivit Fundera. Nu lăsați aceste statistici să vă descurajeze, în schimb, folosiți-le pentru a vă ajuta să luați decizii inteligențe din care să beneficieze afacerea dvs.

În timp ce mulți proprietari de afaceri acordă prioritate creșterii vânzărilor, reducerea cheltuielilor este la fel de importantă atunci când încercați să mențineți un echilibru privind partea financiară. Aruncați o privire la aceste modalități de a reduce cheltuielile și de a crește soldul contului bancar al întreprinderii, scrie business.com

Nu plătiți pentru spațiul de birou

Multe afaceri sunt administrate de la distanță. Dacă afacerea pe care o conduci nu necesită contactul direct cu angajații sau partenerii, nu are sens să investiți într-un spațiu de birouri. Un astfel de contract costă destul de mult. În schimb, puteți converti o cameră sau o zonă din casa dvs. în spații pentru birouri. Nu numai că puteți economisi banii de chirie dar vă puteți amortiza și cheltuielile personale cu casa. Alt sfat este să lucrați de la distanță.

Citește și: De ce fiecare companie ar trebui să aibă un cont de economii

Cumpărați echipament de birou folosit

Dacă aveți un spațiu de birou fizic, luați în considerare achiziționarea de echipament folosit. Puteți găsi totul, de la imprimante până la scaune de birou la o jumătate din prețul inițial dacă vizitați magazinele de echipamente folosite. În timp ce mobilierul nou și strălucitor ar putea fi extrem de atractiv, un cont cu sold zero nu este deloc la fel de atractiv. Cheltuiți bani doar pentru obiectele de care aveți nevoie.

Cumpărați din apropiere

Mulți furnizori de servicii operează în industrii extrem de competitive. Puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs., făcând cumpărături pentru servicii sau chiar spunând furnizorilor că intenționați să achiziționați ceva.

Companiile de asigurări oferă adesea bonusuri sau reduceri puternice clienților care fac saltul de la asigurătorul lor actual. Același lucru este valabil și pentru bănci și unitățile de credit care pot renunța la taxe sau pot oferi alte avantaje doar pentru a le rămâne client.

Citește și: Idei de economisire a banilor pentru o afacere nou înființată

  •  
  •  
  •  
  •  
  •