Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, este Antreprenorul anului 2018 în România

Ovidiu Sandor, CEO Mulberry Development, a fost desemnat aseara castigatorul competitiei EY Entrepreneur Of The Year

Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, a fost desemnat aseară câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2018. Antreprenorul a concurat pentru marele titlu alături de alți 43 de lideri de business și va reprezenta România în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo, din iunie 2019.

Mulberry Development, companie din Timișoara cunoscută la nivel internațional pentru dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare de top, precum City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj Napoca, derulează un proiect amplu de dezvoltare imobiliară mixtă în centrul Timișoarei, denumit ISHO. Antreprenorul Ovidiu Șandor se implică activ în numeroase proiecte culturale din regiune, precum Bienala Art Encounters pe care o organizează.

În cadrul ceremoniei la care au participat peste 200 de reprezentanți ai comunității de business, Alexandru și Tudor Iliescu, fondatorii Mondly, au primit titlul EY Emerging Entrepreneur of the Year: Technology & Innovation.

Înființată la sfârșitul anului 2013, în Brașov, compania Mondly a dezvoltat o platformă educațională completă, care oferă soluții digitale de învățare a limbilor străine și pune la dispoziția utilizatorilor cursuri gratuite și cu plată în 33 de limbi. Cu un total de 1056 de cursuri dezvoltate, implementate într-o singură soluție digitală, aplicația are în prezent peste 40 de milioane de utilizatori din 190 de țări și un milion de recenzii.

De asemenea, în cadrul galei, s-a acordat un premiu de excelență unei afaceri de familie de succes, care implică deja noua generație în administrarea afacerii. Premiul Family Business Excellence Award i-a revenit familiei Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Boromir, o companie născută din respect pentru tradiție și familie, și-a construit întreaga gamă de produse folosind rețete tradiționale și metode artizanale de producție. Fondată în 1994, în Râmnicu Vâlcea, compania are ca obiect principal de activitate achiziția, prelucrarea cerealelor și valorificarea superioară a făinii. Datorită echipei dedicate și a spiritului inovator, brandul este recunoscut la nivel național pentru calitatea şi originalitatea produselor.

Citește și Innova Project Consulting susține mediul antreprenorial

  •  
  •  
  •  
  •  
  •