Business to more Business – la Iași, în data de 23 martie 2016

Business to more Business – la Iași, în data de 23 martie 2016

Managerii și antreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe miercuri, 23 martie, la evenimentul Business to more Business, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 9:00, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de participa la un workshop dedicat transformării digitale și adaptării strategiilor de marketing și vânzări.

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani – care include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întâlniri private pentru consultanță personalizată gratuită  – oferă participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii. Evenimentul se adresează atât antreprenorilor și top managerilor, cât și managerilor departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-iasi/. Tot aici, participanții se pot programa pentru una sau mai multe întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri).

Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant. Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY România va vorbi despre optimizarea activității companiilor pe baza modificărilor recente din Codul Fiscal. Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile și formalitățile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg în acest panel de către REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Cati Stoican, Director General Adjunct – Safety Broker descrie soluțiile potrivite pentru transferul riscurilor. Dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom România va vorbi despre modalitățile de optimizare a costurilor prin soluții adaptate afacerilor.

Evenimentul va continua cu un workshop dedicat transformării digitale și a construirii strategiilor de marketing și vânzări în vederea creșterii performanței companiilor. Vorbitorii care se vor adresa audienței din Iași vor aduce noutăți despre NLP și influența acestei tendințe asupra comportamentului consumatorului (Elena Badea, Marketing Director, EY România), dar și despre instrumentele veritabile pentru generarea de oportunități imediate de vânzare (Dumitru Ion, CEO, Kompass România). Totodată, Marius Hărătău, Sales and Marketing Manager, Quartz Matrix, Partener Microsoft, va aduce informații de ultimă oră despre modul în care tehnologia poate influența performanța echipelor de vânzări.

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument complex de prognoză – “Barometrul de afaceri la nivel local” prin care audiența poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016. Metodologia cercetării permite comparația și includerea percepției asupra mediului de afaceri la nivel local într-o perspectivă inter-regională. Concluziile barometrului vor fi dezbătute într-un panel dedicate, structurat sub forma unei dezbateri interactive în care vor fi prezentate opiniile managerilor și persoanelor de decizie din companiile locale.

Printre partenerii media care susțin Business to more Business se află și Manager Express.

Proiectul va continua în 2016 cu evenimente organizate în Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională, precum și despre principalele companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în Rom\nia în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •