“IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” ajunge pentru prima dată la Târgu Mureș, pe 13 octombrie 2015

“IMM ReStart - Descoperă-ți potențialul” ajunge pentru prima dată la Târgu Mureș, pe 13 octombrie 2015

Antreprenorii din Tîrgu Mureș și localitățile învecinate sunt invitați să participe marți, 13 octombrie 2015, la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Privo, Sala Connect, începând cu ora 8:30, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a descoperi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’ este un concept unic, la nivel național, care se adresează reprezentanților IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții, aducând consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. În plus, pe lângă instrumentele de investiție și optimizare inteligentă, participanții la eveniment pot cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea propriei companii în noua eră a hiperconectivitiății și să amplifice potențialul de dezvoltare personală al managerilor pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor.

Conferința include în plen sesiuni de prezentare și un workshop interactiv, și este urmată de întâlniri private în trei domenii diferite. Astfel, participanții care doresc să abordeze subiecte individuale și să primească sfaturi și consultanță personalizate gratuite pot programa o întâlnire privată cu unul dintre reprezentanții companiilor prezente la eveniment  prin completarea unui formular.

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument unic de prognoză – ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audiența își poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016. Metodologia cercetării permite comparația și includerea sentimentului de afaceri de la nivel local într-o perspectivă inter-regională.

Vorbitorii din cadrul conferinței vor prezenta instrumente veritabile pentru obținerea de informații utile despre furnizori și potențiali clienți, soluții tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor, dar și aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corectă și profitabilă a software-ului.

Dezvoltarea personală și psihologia vânzărilor, detaliate pe larg în cadrul evenimentului, reprezintă un alt element util pentru reprezentanții-cheie ai companiilor care aleg să participe la acest eveniment. Conferința ține cont și include caracteristicile, aspirațiile și necesitățile de informare ale participanților, pe baza experienței dobândite la nivel național prin proiectul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’.

Participarea este gratuită, în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment.

Vorbitori în cadrul evenimentului și participanți la întâlnirile private gratuite cu antreprenorii locali sunt: Gabriel Sincu – Tax Executive Director, EY România, Marius Dan – Trainer, Allianz-Tiriac Asigurări, Melania Mirea – Director Executiv, BCR Pensii, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, o echipă coordonată de Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Iancu Guda, Services Director, Coface România, Magda Popescu – Outside Counsel,  BSA|The Software Alliance, Mihai Farcaș, CEO, ExpertIT, partener Microsoft, Elena Badea – Director Marketing, EY România, Dumitru Ion – CEO Kompass România, Cosmin Joldeș – Senior Consultant Equatorial.

Înregistrarea pentru participare și programul complet  al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro, la adresa: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/35

Printre partenerii media ai evenimentului se numără și Manager Express.

În București, în data de 10 noiembrie 2015, DoingBusiness.ro organizează evenimentul “Business to more business”.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia românească, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în România în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •