Corporate Sapiens – workshop marca Interact

Christophe Gillet revine la Bucuresti cu un nou workshop disruptiv

Pe 15 octombrie 2019, Christophe Gillet revine la București cu un nou workshop disruptiv – Corporate Sapiens, organizat de către Interact România.

Într-o lume nouă, în care schimbarea este mai rapidă ca și capacitatea de învățare, transformarea și inovația sunt vitale. Să faci ceea ce ai mai făcut nu (mai) funcționează. Este nevoie de noi modele.

Un Corporate Sapiens se bazează pe Modelele Mentale – un set de asumpții care ne ajută să înțelegem lumea. Un set de algoritmi care ne ajută să navigăm în contextul actual.

Workshopul lui Christophe își propune:

  • să explice modelele mentale colective și individuale;
  • să provoace aceste modele, într-un mod constructiv, și să genereze noi modele;
  • să ajute managerii să identifice și să provoace modele mentale.

Experiența unei zile petrecute în compania lui Christophe Gillet este unică, plină de revelații, disruperi și provocări. La capătul acesteia, veți regăsi o metodă prin care veți putea transforma oameni care vor transforma organizații.

Evenimentul are loc pe 15 octombrie, la Hotel Intercontinental, sala Fortuna.

Christophe Gillet are 18 ani de experiență în Hi-tech Sales Marketing & Innovation. A fost directorul de Business Innovation pentru Sony Europe, a lucrat în Europa și Africa, a studiat în New-York și Tokio. În prezent, lucrează la CEDEP (European Center for Executive Development) de pe lângă Insead și Pentacle, două dintre companiile europene cele mai inovatoare în procesul de învățare destinat managerilor de vârf din marile companii.

Este un agent al schimbării,cu experiență în teme care pot ajuta managerii să își transforme organizațiile – Leadership of Change, Innovation, Virtual Organisations.

Interact este una dintre principalele companii de training din România, care a sărbătorit de curând 22 de ani de activitate. Prin programele sale de coaching, consultanță sau dezvoltare profesională, Interact își propune să insufle schimbarea la nivel individual sau colectiv, prin contestarea paradigmelor și prin schimbarea de perspectivă.

Înregistrarea la eveniment poate fi efectuata aici: interact@i-interact.ro sau 021 326 81 70.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •