Cursul “Oportunitatea conflictului”

Un angajat isi petrece aproape 2,8 ore pe saptamana intr-un tip sau altul de conflict

Cum se poate mări productivitatea echipelor, prin canalizarea corectă a conflictului

Poate părea ciudat, dar nu este deloc așa: conflictul este o formă de energie. Problema, de cele mai multe ori, este că această energie se canalizează greșit.

Un studiu realizat în 2008 de către CPP Global, în SUA, arată faptul că un angajat își petrece aproape 2,8 ore pe săptămână într-un tip sau altul de conflict, la locul de muncă. Raportat la salariul mediu din România, aceasta înseamnă o pierdere de aproape 250 lei / lună / angajat. În cele mai multe cazuri, stările conflictuale duc la o reducere drastică a productivității și a satisfacției angajaților.

Energia creată de diferența dintre ceea ce vrem și ceea ce trăim într-un anumit moment, conform psihologului Nate Regier, autorul volumului “Conflict without casualties”, este definiția conflictului. O abordare extinsă a acestor concepte poți citi în articolul-interviu publicat de către acesta în revista Forbes.

Deși pare greu de crezut, existența conflictului la locul de muncă poate fi un indiciu al unei organizații sănătoase. A nu fi mereu în acord cu șefii, a evita un coleg sau altul reprezintă realități care nu pot fi nici ignorate, nici eliminate dintr-un mediu organizațional.

Cum este gestionat conflictul este ceea ce contează cu adevărat, pentru că această realitate poate fi reconfigurată.

Modelul Leading out of Drama (LOD) lucrează cu energia conflictului tocmai pentru a eficientiza comunicarea și a crește productivitatea echipei.

Atunci când înțelegi modelul LOD, situațiile conflictuale devin oportunități de creștere, surse de soluții și de întărire a relațiilor, cu fiecare angajat, coleg sau client, de fiecare dată.

Iată de ce, vă invităm să vă înscrieți la primele ediții din 2018 ale cursului după modelul Leading out of Drama, organizat de către Dc Catalyst. Pentru a intra în contact, trimiteți un răspuns direct la acest e-mail sau completați formularul de pe website.

Trainer: Daniela Ciobotar, Certified Provider Leading Out of Drama, Certified Process Communication Model Trainer

Data: 11-12 și 25-26 ianuarie 2018

Locația: Hotel Hilton București

Prețul: 2.500 euro (reducere 20% până pe 8 decembrie 2017; reducere 15% până pe 22 decembrie 2017 și reducere 10 % până pe 5 ianuarie 2018)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •