Cursuri online, pentru interacțiuni offline

Cursuri online, pentru interactiuni offline

Atunci când întâlnim oameni carismatici, de cele mai multe ori, presupunem că au fost destul de norocoși să se aleagă cu o personalitate extrovertită înnăscută.

Adevărul este că, de fapt, abilitățile interpersonale pot fi dobândite și îmbunătățite prin diverse metode, inclusiv urmând cursuri online.

Deci, în loc să căutați scuze pentru punctele voastre slabe, încercați oricare dintre aceste cursuri online, ieftine sau chiar gratuite. Puteți învăța cum să vă dezvoltați activitatea la locul de muncă, să deveniți mai încrezători la întâlnirile de afaceri și în alte circumstanțe din viața profesională. Chiar dacă profilul job-ului înseamnă să petreceți foarte mult timp în fața calculatorului, nu strică niciodată să fiți foarte buni și la comunicarea directă cu oamenii.

Inclusive Leadership Training: Becoming a Successful Leader

Un lider de succes nu este numai un bun motivator, ci și integrator, coagulator al energiilor. Acest curs va acoperi cele patru competențe principale necesare pentru a promova integrarea: capacitarea, responsabilizarea, curajul și modestia. De asemenea, veți învăța cum puteți aplica aceste atribute în activitatea de zi cu zi. În final, vă veți putea crea un plan personal, prin care să continuați să exersați aceste abilități, dar și cunoașterea de sine și a celorlalți.

Cost: Gratuit
Durată: 1-1,5 ore pe secțiune / 4 secțiuni

Leading With Emotional Intelligence

Un aspect important pentru un lider de succes este să conștientizeze emoțiile generate de actul conducerii. Deci, pentru a face acest lucru cât mai eficient, acest curs vă va învăța cum să lucrați mai bine cu ceilalți, să gestionați și să practicați zilnic tehnici de auto-control, rezistență și empatie.

Cost: Gratuit, cu perioadă cu perioadă de probă sau 19,99$ / lună în calitate de membru
Durata: 1 oră și 46 minute / 5 prelegeri

Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills

Toată lumea trebuie să știe cum să negocieze, fie că este vorba despre o vânzare de afaceri, fie despre o discuție între dvs. și proprietarul unei case pe care vreți să o luați în chirie. Acest curs va acoperi toate elementele de bază: de la a decide dacă merită să negociați sau nu, până la planificarea unei strategii, crearea unui contract și încheierea unei tranzacții.

Cost: Gratuit, fără certificat
Durata: 8,5 ore / 7 lecții

10 Soft Skills You Need to Be Successful

Abilitățile soft pot fi de orice natură: de la abilitățile interpersonale, până la încrederea în sine și inteligența emoțională. Indiferent de ce fel sunt, ele reprezintă un set de atribute importante în devenirea voastră profesională. Acest curs va acoperi zece dintre competențele esențiale. În plus, veți învăța cum puteți începe să le îmbunătățiți imediat.

Cost: Gratuit
Durata: 1 oră / 30 de cursuri

Working With Upset Customers

Dacă relaționarea cu clienți dificili a devenit un obstacol pentru voi, nu treceți cu vederea această oportunitate. Un curs scurt, de o oră, va cuprinde modalități de rezolvare a situațiilor neplăcute înainte și după apariția acestora, dar și cum să preveniți alte momente similare în viitor.

Cost: Gratuit, cu perioadă de probă sau 19,99$ / lună  în calitate de membru
Durata: 55 minute / 3 lecții

Decision Making: Solve Problems With Emotional Intelligence

Inteligența emoțională este utilă nu doar pentru interacțiunile cu ceilalți, ci și pentru voi înșivă. Acest curs vă va învăța cum să utilizați inteligența emoțională pentru a lua decizii proactive și cum să faceți față problemelor. Veți fi instruiți cu privire la modul de gestionare a emoțiilor, cum să vă urmați intuițiile și să aveți o abordare realistă și pozitivă a problemelor.

Cost: 50 $
Durata: 3 ore / 46 cursuri

Coaching Skills for Managers

O abilitate importantă pentru orice manager, CEO sau antreprenor este să înțeleagă modul în care poate gestiona angajații eficient și cum îi poate motiva. Acest program vă va demonstra cum să stabiliți așteptări clare, cum să evaluați performanța oamenilor și care sunt cele mai bune practici pentru a purta discuțiile importante. Urmați cursul pentru elementele de bază sau finalizați-le pe toate și deveniți un coach certificat.

Cost: 79% per curs (pot fi cumpărate separat)
Durata: 5 cursuri