Exec-Edu și Libra Internet Bank oferă o bursă de 3.000 euro pentru antreprenori

Exec-Edu – companie de training – și Libra Internet Bank susțin antreprenorii români aflați la început de drum și acordă o bursă de 3.000 de euro pentru excelență în management, unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din România.

În urma cursului, antreprenorii vor dobândi competențe solide de business și vor ști cum să gestioneze mai bine situații complexe din activitatea de zi cu zi, ceea ce le va permite să își dezvolte mai mult și mai repede afacerea.

Bursa va fi acordată în urma unui concurs. Cei care vor să se înscrie pentru obținerea bursei trebuie să îndeplinească două condiții: să aibă studii superioare și să dețină un startup cu 1-3 ani de la înființare.

Pentru înscriere, trebuie completat un formular online, în perioada 14-28 februarie 2018.

Aplicațiile vor fi analizate de către o comisie de examinare compusă din reprezentanți ai Exec-Edu și Libra Internet Bank, în perioada 1-2 martie 2018; Câștigătorul va fi anunțat în data de 3 martie 2018 pe site-urile celor doi parteneri.

Cei interesați pot găsi toate informațiile necesare în regulamentul concursului.

Despre EXEC-EDU

Compania Exec-Edu – creată de şcoala de afaceri ASEBUSS – oferă peste 40 de cursuri de management şi leadership: de la module intensive, la programe complexe de 4-9 luni, training personalizat, coaching, consultanță, well-being și team-building. În cei 19 ani de activitate, Exec-Edu a contribuit la dezvoltarea a peste 12.000 de manageri si antreprenori.

(Foto: Brad Montgomery, www.flickr.com)