“Începe afacerea ta pe Amazon”

În urmă cu doar trei zile, vă prezentam, într-un articol, marea afacere Amazon. Astăzi, vă arătăm concret cum puteți intra în marea echipă de vânzători a gigantului online. Cei cinci fondatori ai AMZ Academy, bazându-se pe propria experiență de oameni de afaceri, pun la dispoziția celor interesați să înceapă un business cu Amazon.com un curs online.

Cursul “Începe afacerea ta pe Amazon” conține peste 20 de webinarii (le urmărești online, în direct sau înregistrate, în baza accesului acordat individual pentru fiecare cursant) și multe sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și tutoriale video în comunitatea de curs. La toate acestea ai acces pe viață. În primele 14 zile de la lansarea cursului, s-au înscris deja 87 de viitori selleri pe Amazon, beneficiind de oferta promoțională valabilă până pe 7 ianuarie 2018. Aceștia vor învăța în patru module, pe parcursul a patru luni, cum să vândă propriul produs pe Amazon. Dar să-i lăsăm pe cei din AMZ Academy să ne explice mai bine!…

“În primul modul, înveți totul despre căutarea produsului pe care urmează să îl vinzi pe Amazon. Vei afla cum să găsești cea mai bună categorie și nișă de produse, care să nu te oblige să investești mult în reclame, maximizându-ți astfel profitul. Sunt categorii bune în care găsești produse pe care le poți îmbunătăți. Sunt și categorii în care nu vei avea nici o șansă dacă ai parte de concurența unor selleri care investesc mult mai mult decât tine,” explică Adrian Vasile.

“Odată găsit produsul, cauți producători din China, intri în discuție cu ei online, comanzi câteva mostre și pornești negocierile. Primești reducere între 10-30% de la furnizor, în functie de numărul de produse comandate. Între timp, te ocupi de propriul brand și aduni poze pentru produs. De transportul către Amazon se ocupă furnizorul sau chiar tu, dacă asta vrei,” menționează Alexandru Nache.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •