Cum poţi să ai mai mult succes prin încetinirea ritmului în care acţionezi zi de zi

Cum poti sa ai mai mult succes prin incetinirea ritmului in care actionezi zi de zi

Mergi mai repede! Fă mai mult! Agită-te! Agită-te și mai mult! Sună familiar? Reţelele sociale sunt pline de influențatori, antreprenori și „specialiști” ce promovează beneficiile unui ritm alert, obţinut cu orice preț. Chiar am atins punctul în care toată această agitație, și chiar discuţiile despre un ritm din ce în ce mai alert, par a fi mai importante decât obţinerea cu adevărat a unor rezultate.

Majoritatea antreprenorilor muncesc din greu atunci când își lansează afacerea. Chiar pot ajunge să lucreze 80-90 de ore pe săptămână în primii ani de zile. De asemenea, pot confunda această „agitaţie” cu „productivitatea” și „munca” cu „rezultatele”, uitând complet să se bucure de prezent. Nu își mai fac timp pentru excursii, distracție, prieteni sau familie. Se gândesc că dacă lucrează din greu, mai mai multe ore, vor avea mai mult succes. Dar, o astfel de rutină este total greșită și până la urmă va conduce la epuizare.

Antidotul față de mentalitatea „mereu în viteză” este „încetinirea ritmului”. Pare greu de acceptat, dar încetinirea ritmului poate face diferența dintre succes și eșec, sau între prosperitate și epuizare.

Deși din ce în ce mai mulți influențatori activi pe reţelele sociale, calificați sau nu, promovează un stil de viață pe repede înainte, liderii de succes și antreprenorii care obţin efectiv rezultate în viața lor știu că încetinirea ritmului construiește de fapt fundația pentru succesul lor.

Iată patru motive pentru a încetini ritmului în care acţionezi zi de zi și care te pot ajuta să atingi succesul mult mai repede, să te bucuri de un sentiment mai profund de împlinire și să îţi creezi viața dorită.

  • Vei avea o mai mare claritate.

Ce rost are să te agiţi și să te grăbești dacă mergi într-o direcție greșită? Prea mulți oameni muncesc neobosit pe o cale care nu le va oferi rezultatele pe care și le doresc. Este ca și cum ai alerga pe o banda de alergat … alergi, dar nu ajungi nicăieri.

Atunci când încetinești, îţi faci timp pentru a avea mai multă claritate. Nu poți vedea unde te duci dacă ești prea ocupat să alergi cu capul în jos. Nu poți vedea o mare bucurie sau oportunitate din căile laterale dacă ești super concentrat într-o singură direcție.

Pentru a remedia acest lucru, programează-ţi o oră în fiecare săptămână pentru a-ţi lua pulsul. Reflectă asupra intențiilor tale și observă provocările sau oportunitățile care apar în fața ta. Gândește-te la ceea ce funcționează, la ceea ce nu funcționează și încotro ar trebui să-ţi concentrezi energia săptămâna viitoare.

Citește și 5 obiceiuri de la birou la care să renunți în 2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •