Șase obiceiuri de productivitate de la șase antreprenori de succes

Sase obiceiuri de productivitate de la sase antreprenori de succes

Cu toții știm anumite trucuri de bază, cum ar fi consumul de cafea dimineața sau planificarea zilei cu o noapte înainte, pentru a crește productivitatea. Dar există mult mai multe trucuri și strategii decât oricine își poate imagina care merită explorate.

Probabil este util să vă uitați la antreprenorii care au găsit deja succesul. În evident, au o strategie care funcționează. De aceea, venim cu această listă de șase antreprenori care se pot lăuda cu unele trucuri de productivitate:

Elon Musk începe cu email-uri critice

Elon Musk este fondatorul și CEO al Tesla, SpaceX și Neuralink, toate fiind companii de tehnologie orientate spre viitor. El deține un rating general de aprobare CEO de 98%. Cum administrează toate aceste proiecte zilnic? Totul începe la ora 7 a.m., cu o jumătate de oră în care gestionează „email-urile critice”.

Musk alege să se concentreze mai mult pe semnal, decât pe zgomot. El filtrează orice tipuri de comunicare sau e-mailuri care nu sunt critice și se concentrează, în schimb, asupra chestiunilor cele mai importante. Această jumătate de oră îi dă un început al zilei rapid și îl ajută să-și stabilească principalele priorități pentru următoarele câteva ore.

Citește și: Utilizați filozofia de comunicare a lui Elon Musk pentru a spori eficiența echipelor

  •  
  •  
  •  
  •  
  •