Yourway Advisors – prima companie care oferă consultanță academică, în țară și în străinătate

Studiu EY: 60% dintre angajatori considera ca afacerea lor se afla intr-o „mare dificultate” din cauza Covid-19

Yourway Advisors este noua linie de business din cadrul Grupului Yourway care oferă, prin consultanți educaționali specializați, servicii de orientare și consultanță academică pe tot parcursul procesului de alegere și depunere a dosarului la instituțiile de învățământ superior acreditate din România și / sau străinătate.

Yourway Advisors a apărut ca răspuns la o nevoie pe care fiecare dintre noi, în diferite ipostaze, am întâlnit-o în nenumăratele interacțiuni cu generațiile de elevi și studenți. Experiența de peste 10 ani a consultanților noștri ne spune că un tânăr, dacă investește suficient timp în alegerea domeniului și a instituției de învățământ, își mărește foarte mult șansele de a-și atinge obiectivele educaționale și profesionale, beneficiind în acealași timp de o experiență academică bogată și armonioasă. Astfel, apelând la consultanții noștri, tinerii pot primi informații care încă nu le sunt furnizate de către instituțiile de învățământ clasice, dar pe care le considerăm necesare în procesul de dezvoltare. Decizia asupra domeniului și a instituției de învățământ (ce și unde să studieze) devine astfel mai facilă și crește șansele unei cariere de succes”, a declarat Ivan Domuschiev, Managing Partner Yourway Advisors.

Consultanță pentru studii în România

După intrarea României în Uniunea Europeană, mulți dintre tinerii români au dorit să exploreze și opțiunile de studiu la universitățile din străinătate și au beneficiat de programe speciale de finanțare datorită noului statut de țară membră a UE. Cu toate acestea, marea majoritate a tinerilor aleg să rămână în țară și să-și continue studiile aici. Potrivit unei statistici INS, în anul universitar 2017-2018, pe băncile universităților din România erau 383.364 de studenți (fără studenții străini veniți să studieze la noi). De aceea, Yourway Advisors și-a propus să vină și cu servicii de orientare și consultanță pe tot parcursul procesului de alegere și depunere a dosarului la instituțiile de învățământ superior acreditate din România, devenind, astfel, prima companie care oferă consultanță educațională personalizată și pentru tinerii care doresc să-și continue studiile în țară.

Servicii și programe personalizate

Yourway Advisors își propune o abordare diferită a procesului de alegere și înscriere la instituția de învățământ din România sau străinătate. Alături de candidat, identificăm domeniul / domeniile de studiu și programul care se potrivește cel mai bine profilului viitorului student. În tot acest proces, sunt folosite teste normate pe populația din România și acreditate de către Ordinul Psihologilor din România. Aceste teste stau la baza procesului de consultanță educațională care identifică astfel potențialul fiecărui candidat, în funcție de domeniul ales. Ulterior, specialiștii Yourway Advisors continuă procesul oferind informații despre programele de studiu oferite de către instituțiile de învățământ din România și străinătate, condițiile de admitere, taxele și bugetul necesare pentru finalizarea studiilor, opțiunile de finanțare și sprijin în procesul de depunere a dosarului la instituția de învățământ aleasă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •