Sheraton București își prezintă obiectivele de business și noua conducere HoReCa

Hotel Sheraton Bucuresti

Hotelul Sheraton București își propune să facă investiții profitabile și aduce în echipă oameni cu experiență. Astfel, în cadrul unei întâlniri informale, au fost prezentate obiectivele de business Sheraton, noul Manager F&B  și noul Executive Chef Sheraton. 

În prima parte a anului, sunt programate investiții care includ îmbunătățiri ale infrastructurii, refacerea întregului meniu și repoziționarea restaurantului Avalon. Reprezentanții Sheraton estimează că toate aceste schimbări vor aduce o creștere cu 20% a afacerilor.

Bogdan Bazaoache, Manager F&BNoul Manager F&B este Bogdan Bazaoache care, anterior, a ocupat funcția de Director restaurante Avalon&Benihana&Room Service, Hotel Howard Johnson și are peste 15 de ani de experiență în Food & Beverages și HoReCa. În cadrul evenimentului, el a vorbit despre o redefinire a conceptului de F&B a hotelului și schimbările pe care și le propun pentru viitorul apropiat. Astfel, după ce au urmărit evoluția numărului de clienți și cerințele acestora, au decis mărirea lotului de parcare al hotelului. De asemenea, în luna iulie, se va deschide un centru de relaxare, la etajul 2, pe terasa sălii Platinum.

O schimbare importantă se va face în sfera HoReCa. În maximum o lună, restaurantul Avalon va avea un nou meniu la room-service, un nou meniu pe evenimente, conferințe și noi valori. Spre deosebire de meniurile precedente, acesta din urmă va fi un meniu plin de creativitate, din combinații neobișnuite. La baza tuturor felurilor de mâncare vor sta ingredientele românești, care se vor combina cu influențe mediteraneene, rafinament franțuzesc și exotism asiatic.

Ashlie Dias_Executive Chef SheratonCu această ocazie, a fost prezentat și Ashlie Diasnoul Executive Chef Sheraton, titlu dobândit în cadrul Culinary Institute of America, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume. El are aproape 20 de ani de experiență în crearea de rețete din diverse bucătării ale lumii și conceperea de meniuri. Bucătarul șef își propune să schimbe multe lucruri. Ashlie Dias a evidențiat faptul că Sheraton reprezintă preț pentru valoare, un loc frumos, cu o ambianță minunată și o mâncare excelentă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •