Activități de team-building virtuale pentru echipele la distanță

Activitati de team-building virtuale pentru echipele la distanta

Există o mulțime de metoda de spart gheața și exerciții distractive pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta personalul. Includerea unei activități sau a unui joc de team building în programul de lucru săptămânal poate îmbunătăți comunicarea între angajați, ceea ce vă poate ajuta personalul să atingă obiectivele companiei. Iată câteva activități de team building pentru echipa de la distanță:

1. Pauze virtuale de cafea

Pauzele de cafea cu colegii dvs. sunt încă posibile atunci când nu sunteți în aceeași cameră. Încurajați echipa de la distanță să programeze unul cu altul prin conferință video o pauză de cafea sau să faceți una care să fie deschisă întregii echipe. Aceasta este o șansă pentru toată lumea să facă o pauză și să vorbească despre interesele lor, menținându-și relațiile de colegialitate în afara biroului, scrie business.com.

„Întreabați-i despre ziua lor, cum s-au simțit, dacă se confruntă cu provocări legate de muncă”, a spus Aimie Ye, manager de marketing digital la GoCo. „Toată lumea are nevoie de o pauză de la serviciu, chiar dacă lucrează de acasă, iar mici discuții despre asta la cafea pot face minuni”.

În plus sau în loc de pauze de cafea, puteți găzdui o oră virtuală fericită sau prânz. Ideea este să faceți ceva împreună.

Citește și: Generația Z consideră că beneficiile sunt mai importante decât salariul

„Încurajați pe toți să-și aducă băutura la alegere pe masă”, a spus Sarah Morris, antrenor de performanță și director la Brain Happy. „Jazz it up cu o coloană sonoră excelentă, costume și jocuri. Condimentați pauzele virtuale de cafea cu un subiect de discuție.”

2. Club online de carte

Începerea unui club de carte online este o oportunitate excelentă de a împărtăși un roman distractiv și interesant de care vă puteți bucura împreună cu alți angajați interesați. Stabiliți un interval de timp în timpul orelor de lucru pentru a discuta o dată pe săptămână. Conversația despre orice, în afară de muncă, este o modalitate excelentă de a vă conecta, de a explora modul în care ceilalți gândesc și de a vă destresa.

3. Fundaluri virtuale personalizate pentru apeluri video

Accesați setările software pentru conferințe video și vedeți ce opțiuni de fundal sunt disponibile. Alegeți una care vă evidențiază personalitatea și îndemnați membrii echipei dvs. să facă la fel. Deși este doar o mică schimbare, este o modalitate ușoară de a stârni conversația și e mult mai distractiv decât un fundal simplu.

4. Turul caselor

Videoconferința ne permite să vedem cum arată casele colegilor noștri. Puteți duce acest lucru la nivelul următor, încurajând tururi de case. Pentru cei care sunt confortabili în acest exercițiu, programați o sesiune în care fiecare participant se plimbă în jurul casei sale și arată întregii echipe cum trăiește. Acest lucru oferă tuturor posibilitatea de a arunca o privire în viața colegilor de acasă.

„Tururile la domiciliu sunt o modalitate excelentă de a vă conecta emoțional cu angajații dvs. și de a realiza conexiunea veche a echipei”, a spus Ye.

Faceți un pas în plus și programați un timp în care toată lumea introduce un invitat în timpul unui apel video. Angajații se pot alătura acestor conferințe video cu oricine doresc, precum partenerul, copilul, animalul de companie sau vecinul. Întâlnirea cu oamenii (sau animalele) în viața celuilalt vă va ajuta echipa de la distanță să dezvolte conexiuni mai profunde între ele.

5. Apeluri video active

Dacă nu trebuie să vă împărtășiți ecranul pentru o conferință, luați-vă la o ședință și faceți-o un eveniment virtual. Plimbați-vă prin cartiere și – dacă împrejurimile dvs. nu sunt de obicei perturbatoare și nu discutați în profunzime despre un proiect sau o sarcină – faceți-o o întâlnire mobilă. Aceasta este o șansă de a ieși din biroul de acasă și de a vă oferi reciproc tururi virtuale în comunitățile voastre.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Pentru a continua această idee, dacă persoanelor din echipa dvs. se bucură de sport, programați o oră de exerciții împreună. Sportul nu e bun doar pentru fizic, ci îmbunătățește și starea mentală și emoțională.

6. Vizionarea videoclipurilor împreună

Vizionarea unui videoclip de 15 până la 45 de minute în echipă poate fi o experiență bună de conexiune. Billy Boughey, autorul Culturii reconstruite și fondator și președinte al Elevate Experiențe, a sugerat vizionarea TEDx Talks. Conținutul motivațional încurajează echipele să vorbească și să se gândească la viziunea și misiunea lor. În timpul videoclipului, lăsați deschisă caseta de mesagerie instantanee a echipei pentru a putea comenta în timp ce urmăresc.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •