Cele mai bune practici SEO pentru site-ul tău

Cele mai bune practici SEO pentru site-ul tau

WordPress este una dintre cele mai populare și utilizate platforme  pe scară largă pentru site-uri web. Acesta constituie temelia a peste 30% din toate site-urile web pe internet și deține 60% din cota de piață CMS. WordPress este flexibil și ușor de utilizat, chiar dacă nu știi să programezi. Poți adăuga conținutul tău și poți face modificări ușor la site.

Un alt motiv pentru care este atât de puternic este că e ușor să încorporezi cele mai bune practici SEO. Optimizarea site-ului pentru SEO îl ajută să se plaseze mai sus pentru termenii cheie de căutare. Acest lucru aduce mai mult trafic site-ului și economisește cheltuielile de marketing. Există mai mulți pași disponibili pentru a îmbunătăți poziția de căutare a site-ului tău.

Conținutul puternic

Un conținut bun trebuie să formeze esența SEO. Motoarele de căutare precum Google recompensează conținutul de calitate superioară în detrimentul tuturor celorlalți factori. Creează conținut util și care atrage implicarea oamenilor (engagement). Conținutul stand-out are anumite caracteristici care atrage cititorii, scrie business.com.

Citește și: Pași pentru implementarea SEO înainte de lansarea unui site

Conținut unic: Conținutul unic oferă cele mai recente informații sau prezintă informații în mod diferit. Oferă date bogate și utilizează materiale precum infograficele și videoclipurile. Ele determină implicarea utilizatorilor și generează mai mult trafic.

Ușor de citit: este important să faci conținutul prietenos pe internet. Poți face asta creând paragrafe scurte. Utilizează limbajul conversațional și vorbește direct cu utilizatorii.

 Partajabil: utilizează cuvinte care creează emoții în rândul utilizatorilor.

Structurarea conținutului și utilizarea altor bune practici îmbunătățește, de asemenea, SEO. Utilizați etichete de titlu, cum ar fi H1 pentru titluri și H2 și H3 pentru subtitluri relevante. Menține consecvența în utilizarea etichetelor de antet, astfel încât motoarele de căutare să indexeze și să înțeleagă conținutul tău.

Folosește conținut de formă lungă. Chiar dacă prioritatea ta ar trebui să fie calitatea, crearea de conținut în formă lungă contează și el. Creează conținut proaspăt în mod regulat. Actualizează-ți informațiile existente pentru a le păstra relevante pe măsură ce tehnologia și piețele evoluează.

Citește și: Ce trebuie să faci înainte de a lansa site-ul afacerii tale

Folosind aceste strategii de conținut SEO, vei putea să îți optimizați site-ul la nivel de bază.

Construiește legături interne și externe

Conectarea la alt conținut de pe site-ul tău ajută motoarele de căutare să găsească tot conținutul din domeniul tău. Este o practică bună să creezi legături interne către postările și paginile relevante din fiecare postare pe blog. Adăugarea de legături interne va îmbunătăți navigarea și va asigura că motoarele de căutare te vor găsi în alte postări. Obținerea de link-uri externe către site-ul tău din alte surse de renume îmbunătățește, de asemenea, poziția site-ului. Poți obține legături externe creând conținut la care vor face legături site-uri bune, ajutându-te să îți îmbunătățești structura SEO.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •