Aplicaţie pentru creşterea vânzărilor prin campanii de fidelizare

aplicatie

Agenția de direct marketing Create Direct a lansat primul serviciu SaaS din România și din regiune, care permite realizarea în cinci minute a unei platforme online pentru gestionarea campaniilor de trade și fidelizare, motivare și recompensare a partenerilor de business, distribuitorilor și a clienților finali.

Până acum, aceste campanii erau puse la punct în trei-șase săptămâni, interval necesar pentru realizarea designului de campanie, a mecanismului de funcționare, dezvoltării software, stabilirii catalogului de premii și a modalității de acordare și susținere logistică.

Rewardiful.ro/Rewardiful.com este un serviciu Software-as-a-Service, destinat în principal companiilor din sectoarele de manufacturing, FMCG și distribution, dar nu numai, ci tuturor companiilor care vând prin canale de distribuție ori către puncte de desfacere, sau direct către clientul final. Prin intermediul acestui serviciu, companiile vor putea să recompenseze partenerii și clienții pentru achizițiile lor și să-i motiveze să achiziționeze mai mult, crescând astfel vânzările.

Companiile care vor utiliza Rewardiful vor avea câteva avantaje pe care le-am creat ca urmare a experienței noastre de opt ani în «rewards & incentive marketing»: în primul rând, este vorba de economia de timp. Campaniile vor fi «live» și funcționale în numai cinci minute, dezvoltate pe o platformă profesionistă. În al doilea rând, aplicația creată este una completă: clientul își gestionează singur campania, în toate aspectele sale. Poate încărca utilizatorii, achiziționa și aloca puncte pe care le plătește online, și poate personaliza layouturile. Un alt avantaj este autofinanțarea campaniilor: nu este nevoie ca un client să aibă de la început tot bugetul, ci doar să aloce un procent din vânzări pentru campaniile de trade/incentive”, a declarat Cosmin Lăcătușu, Director Executiv Create Direct.