Who`s King in Public SpeaKING? – ediția a VII-a

“Who`s King în Public SpeaKING?

Pe 1 aprilie 2017, 11 manageri de top, antreprenori şi profesionişti din industrii diverse, antrenați de către echipa Selftrust Academy, s-au duelat pentru marele trofeu în cea de-a șaptea ediție a competiției “Who`s King în Public SpeaKING?”.

Audiența a descoperit, cu surprindere, cât de rapidă este schimbarea de la zero experienţă în discurs public la lideri care cuceresc scena şi captivează audienţa. După trei runde provocatoare și pline de emoție, a fost aleasă câștigătoarea: Andreea Bebu, Director Național de vânzări Solartium Group, care a cucerit publicul cu naturalețea și carisma ei. Celelalte locuri de pe podium au fost câștigate de către Raluca Timiș, Insights Manager, PepsiCo, și Lia Popescu, Supply Chain Operations, HP Inc. România.

“Who`s King în Public SpeaKING?” urmează conceptul show-urilor live, aşa cum este “Vocea României”, pe care l-a adaptat pentru discursul public. Rezultatul: un eveniment unic în România – „Who`s King in Public SpeaKING?” – un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care îţi creează bună dispoziţie şi care te face parte din povestea celor de pe scenă.

Cum se desfășoară evenimentul

În etapa întâi, cei 12 concurenţi susţin câte un speech de patru minute pe o temă la alegere, în care vorbitorul are experienţă. Publicul decide, alături de trainerii Selftrust Academy şi de juriu, cine sunt cei opt participanţi care îşi continuă drumul spre marele premiu.

Etapa 2. Cea de-a doua probă testează spontaneitatea ți creativitatea: cei mai votaţi opt concurenţi merg mai departe în etapa a doua. Aceştia se întrec doi câte doi şi susţin speech-uri spontane, pe teme pe care le află pe loc.

Etapa 3: Cei mai buni patru concurenţi votaţi de către public, juriu şi trainerii Selftrust Academy ajung în marea finală, etapă care le pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top. Această ultimă probă este un mix între cele două runde anterioare: provocarea celor trei este aceea de a susţine un speech spontan, pe tema “Nu am venit să ţin un discurs”, folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

5 motive pentru a participa la “Who`s king in public speaking”

Inspiraţie & motivaţie

Vei asista la creşterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public.

Informaţie de calitate

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informaţii utile care îţi vor completa cultura generală şi te vor susţine în viaţa personală şi profesională.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •