Adrian Pascu este numit Vicepreședinte Comercial Danone Rusia

Adrian Pascu este numit Vicepresedinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate.

Începând cu 6 martie 2017, Adrian Pascu, în prezent Director General Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice, este numit Vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate. El va raporta către Directorul General Danone Rusia, Divizia Lactate. În noul său rol, Adrian va coordona operațiunile comerciale ale companiei, cu o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde euro.

„Este o oportunitate profesională extraordinară, care mă bucură și mă obligă, în același timp. Este un motiv de mândrie că mulți manageri din România sunt apreciați și promovați la nivel internațional de către compania Danone, a declarat Adrian Pascu.

Responsabilitățile lui Adrian vor fi preluate temporar, până la anunțarea înlocuitorului, de către Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrală și de Est.

Este a doua experiență pentru Adrian Pascu în Danone Rusia, unde a mai deținut poziția de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova, timp de aproape doi ani, între 2013-2015. Anterior, el a ocupat diverse poziții de conducere în departamentul de vânzări din cadrul Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei și consolidarea poziției de lider pe segmentul de iaurt. Adrian Pascu este absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea din Iași.

Din aceeași categorie: Medihelp International numește un nou Director ComercialP3 o numeşte pe Cristina Pop în funcţia de Head of Asset Management în România