Conferința Managementul Performanței în România 2013 – ultima săptămână de înscrieri cu taxă redusă

Conferința Managementul Performanței în România 2013 - ultima săptămână de înscrieri cu taxă redusă

Acumen Integrat anunța ultima săptămâna de înscrieri cu taxa redusă Early Bird la Conferința Managementul Performanței în România 2013. Evenimentul va avea loc în perioada 10-12 octombrie 2013, la Hotel Ramada Sibiu.

Eveniment relevant în domeniul managementului performanței din prisma tematicilor abordate și a experienței vorbitorilor, Conferința Managementul Performanței va reuni practicieni în managementul performanței din diverse industrii și arii funcționale: automotive, banking, retail, sănătate, IT, logistică, producție, marketing, resurse umane, vânzări.

Conferința reprezintă o oportunitate pentru participanți de a învață într-un format nou de la practicieni în managementul performanței pe plan național și internațional, de a împărtăși viziuni diferite în domeniu și de a cunoaște exemple de succes, dar și practici care trebuie evitate.

Participanții vor discută despre managementul performanței cu un expert internațional în cadrul unui Masterclass și cu 15 manageri români, cunoscători de bune practici în managementul performanței, în cadrul a 15 sesiuni de prezentări și 3 paneluri de discuții.

Masterclass-ul, desfășurat în prima parte a zilei de 10 octombrie, va deschide evenimentul și va fi susținut în limbă engleză de către Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud. Dr. 3M, așa cum este cunoscut, va fi prezent pentru a două oară în România, iar la Sibiu va prezența studii de caz ample, noutăți în domeniu oferind sfaturi practice despre implementarea și utilizarea sistemelor de management al performanței, atât la nivelul organizațiilor private, cât și al celor publice.

Sesiunile de prezentări din 10 și 11 octombrie sunt structurate în 3 module: „Managementul performanței la nivel strategic”, „Managementul performanței la nivel operational” și „Managementul performanței la nivel individual”. Printre vorbitorii confirmați se află reprezentanți ai companiilor eMag, Petrom, Eximtur, Yonder, FM Logistics România, Decagon, CSI Web, Siniat, Supremia Group, HP, UBB Cluj și Integerperform.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri pe temele Balanced Scorecard, Indicatori de performanță și Criterii de performanță. Acestea se vor desfășura în paralel, în data de 12 octombrie.

Simularea de business „Friday Night at the ER”, adresată oricărui profesionist interesat de înțelegerea conceptelor de gândire sistemica în context organizațional, va avea loc în a două parte a zilei 12 octombrie și va încheia evenimentul.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri și modalități de înscriere,  accesați site-ul oficial al evenimentului ->>

Termenul limită pentru a beneficia de reducerile în regim Early Bird este de 20 septembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •