Despre valorificarea oportunităţilor, la HR Summit Iaşi

Despre valorificarea oportunitatilor la HR Summit Iasi

Săptămâna dedicată HR-ilor pregăteşte pentru comunitatea ieşeană două evenimente de referinţă pentru industria resurselor umane: HR Summit şi Târgul de Cariere. Participanții vor fi puși la curent cu noutăţile din domeniu prin intermediul prezentărilor, studiilor de caz şi al workshop-urilor. În acelaşi timp, specialiştii de HR au ocazia să interacţioneze cu peste 25.000 de tineri interesaţi de carieră, să realizeze interviuri pe loc şi să ofere oportunităţi de promovare şi de susţinere a unor seminarii şi workshop-uri pentru candidaţii TdC. O săptămână în care comunitatea de HR din capitala Moldovei se reuneşte într-un context în care networkingul şi knowledge sharing-ul sunt principiile de bază.

Cea de-a unsprezecea ediţie aduce în faţa specialiştilor de HR o nouă perspectivă asupra activităţilor industriei de resurse umane, ajutând la direcţionarea şi orientarea comunităţii de HR. Eveniment complex şi interactiv, HR Summit include sesiuni de dezbateri, workshop-uri, prezentări, studii de caz şi, în paralel, o zonă expoziţională în care furnizorii din domeniul resurselor umane pun la dispoziţia participanţilor cele mai noi tendinţe din domeniu. „HR Summit este un eveniment la care oamenii vin, împărtăşesc idei, este o atmosferă care lasă să circule idei şi asta îmi place foarte mult.” (Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting)

Engagement, motivare şi retenţia angajaţilor, puncte-cheie pe agenda HR Summit

Printre speakerii care se alătură comunităţii de resurse umane se număra Katrina Collier, Social Media Recruiter, The Searchologist(UK). Cu experienţă de peste nouă ani în recrutarea social media, Katrina Collier este unul dintre mai influenţi profesionişti în HR şi Recrutare pe Twitter. Katrina realizează trainiguri pentru CIPD şi a susţinut prezentări în cadrul unor evenimente de anvergură: SOSU Sourcing Summits în Australia, Noua Zeelandă, Europa & Asia, SourceCon, RecruitDC, Social Recruiting Strategies Conferences 2016, TMA’s.

How good are you in Talent Management? Despre talent management vorbeşte Cristina Frîncu, Talent Management Country Coordinator & HR Manager deputy R&D Continental. Cu o carieră de peste 10 ani, Cristina s-a implicat în activităţi diverse care definesc dinamica angajat-organizaţie, atât la nivel operaţional, cât şi la nivel strategic. Crede în meritocraţie şi performanţă, este mereu sprijinul celor care vor să-şi activeze resursele de care dispun pentru a face diferenţa la locul de muncă, în generaţia sau comunitatea lor.

Dintre tematicile pe care super-eroii departamentelor de HR le vor aduce în atenţia participanţilor menționăm:

 • Motivarea astăzi: misiune imposibilă? – Oana Datki, Managing Partner Consulteam South East Europe
 • Be calm and love HR – Anca Georgescu Aladgem, Founder ChangeWorks & Member of the board, Telekom
 • Millenials @Work: Psihologia generaţiei digitale – Mădălina Bălan, Managing Partner, Hart Consulting
 • The Silent Heroes – Andreea Mihnea, HR Director Ernst&Young
 • An Everyone Culture – Adriana Aionitoaie, Head of People Development and Recruitment Endava
 • Sunt mulţi, diferiţi şi activaţi de propriile valori. Beneficiile pentru angajaţi – Florentina Scarlat, Regional Sales Manager, Signal Iduna

Despre Conferinţa de Resurse Umane HR Summit 

HR Summit este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târgul Touristica.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •