Echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță Deloitte România va avea un nou director

Deloitte Romania il numeste pe Vladimir Aninoiu in rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta in management

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii care răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale.

În cea mai mare parte din cariera sa, Vladimir Aninoiu a deținut poziții de management de top în cadrul unor companii care sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale și de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie și a absolvit facultatea de Electronică și Telecomunicații din București.

Practica de Consultanță a Deloitte România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani cu competențe în automatizarea proceselor de business cu roboți (Robotic Process Automation – RPA) și în data analytics.

Deloitte operează și Centrul European de Servicii în București, care are peste 400 de angajați experți în IT și care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM), precum și tehnologii digitale, atât pentru clienți din România, cât și din alte piețe europene mari.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesioniști.

Citește și: Ruxandra Băndilă va fi director de marketing şi business development Deloitte România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •