Janssen România l-a numit pe Christian Rodseth în poziția de Managing Director

Managing Director

Christian Rodseth a preluat funcţia de Managing Director al companiei Janssen România, începând cu luna aprilie. Anterior venirii sale la conducerea filialei din România, Christian Rodseth a ocupat poziţia de Director de Vânzări şi Marketing al companiei, pentru Africa de Sud şi regiunea Subsahariană.

Pe parcursul celor zece ani de activitate în cadrul companiei Janssen, Christian Rodseth a obţinut rezultate de business consistente în calitate de Brand Manager al diviziei de neurologie, Market Access Manager şi Manager de vânzări naţional al diviziei de medicină internă.

„Pentru anul în curs, dorim să continuăm să ne dezvoltăm liniile strategice deja iniţiate. Urmărim, de asemenea, să consolidăm și parteneriatele cu factorii decizionali pentru a extinde accesul pacienţilor români la tratamentele de nouă generaţie. Anul trecut, Janssen România a putut oferi persoanelor care suferă de schizofrenie două noi opţiuni terapeutice care au fost introduse pe lista medicamentelor compensate. Mai mult decât atât, compania a iniţiat un program educaţional despre această afecţiune pentru destigmatizarea pacienţilor. În 2016, vom continua să oferim o speranţă celor care suferă de cancer de prostată. Acest lucru este posibil datorită compensării, prin Programul Naţional Oncologic, a unei terapii Janssen care îmbunătăţeşte semnificativ rata de supravieţuire şi calitatea vieţii acestor pacienţi oncologici din România”, declară Christian Rodseth, noul Managing Director al Janssen România.

„Anul acesta, Janssen se va concentra asupra hematologiei ca arie terapeutică prioritară prin programele educaţionale aflate în derulare. Programele vin în sprijinul pacienţilor, oferindu-le o mai bună înţelegere a afecţiunilor pe care le au şi astfel să îi ajute în gestionarea provocărilor asociate acestora”, afirmă Christian Rodseth.

Două obiective adiţionale ale companiei vizează consolidarea reputației Janssen în industria farmaceutică şi aderarea la principiile Codului de Transparenţă al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) care prevede declararea transferurilor de valoare dintre companiile membre şi profesioniștii sau organizațiile din domeniul sănătății.

Anterior, funcția de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen România a fost deținută de către Jacopo Murzi.

Despre Janssen România

Janssen este compania farmaceutică a Johnson & Johnson. Scopul companiei Janssen este acela de a aborda şi propune soluţii pentru unele dintre cele mai importante necesităţi medicale ale momentului, corelate cu următoarele arii terapeutice: boli infecţioase (HIV/ SIDA, Hepatita C și tuberculoză), hematologie și oncologie (mielom multiplu și cancer de prostată), imunologie (psoriazis), neuroştiinţe (schizofrenie și demență) și boli metabolice (diabet). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi site-ul www.janssen.com/romania.

Din aceeași categorie: Nationale-Nederlanden Spania va avea un CEO românSecom anunță numirea a doi noi directori de marketing

  •  
  •  
  •  
  •  
  •