Noutăți în echipa Interact

George Alexe a fost desemnat sa ocupe functia de Business Development Manager, in cadrul companiei Interact.

George Alexe a fost desemnat să ocupe funcția de Business Development Manager, în cadrul companiei Interact.

Printre responsabilitățile sale, vor figura:

– dezvoltarea portofoliului de clienți și creșterea cotei de piață a companiei;

– definirea obiectivelor organizației, pe termen mediu și lung;

– implementarea strategiei de dezvoltare, împreună cu departamentul de marketing și comunicare;

– reprezentarea companiei în cadrul evenimentelor de business și leadership development pentru executivi de top și middle management.

În paralel, George va avea rolul de a sprijini clienții existenți în identificarea de soluții personalizate de training, coaching sau consultanță, în funcție de nevoile specifice ale acestora.

George Alexe are 20 de ani de experiență de business, ocupând în ultimii ani poziții manageriale în departamentele de vânzari, business development sau management general, pentru mărci premium din industria auto și pentru cel mai mare jucător din industria tutunului la nivel național.

Pasionat de construirea de parteneriate de business durabile, el a contribuit la dezvoltarea unor companii cu modele de afaceri atât în zona de B2B, cât și în cea de B2C.

Pe parcursul carierei, a acumulat o bogată experiență antreprenorială, cu opt startup-uri lansate în Automotive, Real Estate, Horeca și Consultanță.

George a absolvit Facultatea de Management Financiar – Universitatea Ecologică din București – și MBA, la Asebuss Kennesaw State University / Romanian American School of Business.

Este Coach certificate și Emergenetics Associate.

Printre pasiunile sale, se numără gătitul, lectura, călătoriile și sportul.

Despre Interact

Cu o prezență de peste 20 de ani în peisajul de training și consultanţă românesc, Interact se află în top 5 jucători pe piața de training din țara noastră și este singura companie din România care oferă certificare Emergenetics. Interact susține diverse tipuri de programe: simulări de afaceri, management & leadership, Executive Coaching, marketing, workshopuri de comunicare, strategie, vânzări, eficiență personală etc. Începând din 2017, cei de la Interact au lansat pe piață programul “Journey to Your Inner Self”, destinat cunoașterii de sine.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •