Schimbări strategice la conducerea D-Link

Oamenii de afaceri români sunt încrezători și optimiști

D-Link, unul dintre cei mai importanți furnizori soluții de rețea, soluții pentru automatizarea casei și supreveghere video IP la nivel mondial, îl numește pe John Hsuan (dreapta) președinte al D-Link Corporation. Acesta îl înlocuiește pe Roger Kao, care a decis să se retragă de la conducerea companiei. John Hsuan preia conducerea grupului taiwanez care are în prezent 3.000 de angajați în toată lumea și o rețea de 185 de birouri de vânzări în 65 de țări.

Schimbarea petrecută la nivelul conducerii D-Link coincide cu aniversarea a 30 de ani a companiei, simbolizînd astfel încheierea unei ere pentru multinațională.

John Hsuan are o experiență de peste 20 ani în industria IT, contribuind la fondarea a peste 20 de companii. Cel mai recent, acesta a deținut mai multe poziții de executive management în cadrul UMC (United Microelectronics Corporation), producător taiwanez de semiconductoare.

“Aștept cu nerăbdare provocările care vin odată cu numirea mea ca Președinte al D-Link, la nivel global. Mandatul meu este să consolidez imaginea brand-ului D-Link în această eră a digitalizării. Obiectivul este să înțelegem cât mai bine cum interacționează clienții de astăzi cu tehnologia astfel încât să continuăm să dezvoltăm noi produse inovative în lumea rețelelor și comunicațiilor.”

D-Link anunță, de asemenea, centralizarea operațiunilor la nivel european prin stabilirea a două mari regiuni de vânzări. În cadrul acestui proces de reorganizare, Thomas von Baross (stânga) este numit vicepreședinte Europa de Nord, Centrală și de Est, decizie efectivă imediat. Pe lângă țările din Europa Centrală și de Est, Thomas von Baross se va ocupa de activitatea D-Link în zona Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Suedia, Finlanda, Danemarca și Norvegia. Noua structură este gândită să crească influența D-Link în Europa, permițând companiei să-și desfăşoare activitatea mult mai rapid şi flexibil pe piețele europene.

Thomas von Baross are o experiență de 20 de ani în industria IT&C și a fost alături de echipa D-Link timp de 11 ani. Acesta a devenit Managing Director D-Link (Germania) GmbH in 2005, iar în 2010 a fost numit vicepreședinte D-Link Europa Centrală și de Est. Pe lângă Germania, Austria și Elveția, acesta a fost responsabil de operațiunile companiei  în Bulgaria, Polonia, România, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria.

După ce a ocupat poziții de vânzări și management în domeniul comerțului sau serviciilor, von Baross preia funcția de diector de vânzări și intră în industria IT&C în 1997. În 2000, devine membru al echipei de management Tiscali în Europa, fiind responsabil de introducerea de produse și platforme B2B pe toate website-urile europene ale companiei. În octombrie 2002, von Baross se alătură companiei Bintec AG, unde ințial se ocupă de managementul vânzărilor, prentru a prelua conducerea companiei trei luni mai târziu. Sub conducerea sa, compania Bintec AG reușește să treacă din nou pe profit. După preluarea companiei de către Funkwerk AG în 2003, von Baross devine Managing Director și Chief Sales Officer al Funkwerk Enterprise Communications GmbH, înainte de a se alătura echipei D-Link.

Despre D-Link

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastructură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii, cât și pentru clienții individuali.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •