Smartree Romania va avea un nou CEO: Alexandra Peligrad, actual Chief Financial Officer al companiei

Smartree Romania o numeste pe Alexandra Peligrad in functia de CEO

Smartree România, actor important pe piața de externalizare a serviciilor de salarizare și administrare de personal, cu afaceri anuale de 17 milioane de euro, o numește pe Alexandra Peligrad în funcția de Chief Executive Officer, începând cu 3 aprilie 2019. Adrian Stanciu, CEO al Smartree Romania, se va retrage de la conducerea companiei în care a lucrat în ultimii 10 ani.

Alexandra Peligrad a deținut timp de aproape zece ani funcția de Chief Financial Officer în Smartree Romania, fiind alături de echipă încă din 2009, iar implicarea sa în toate proiectele majore ale companiei au transformat-o în alegerea firească pentru preluarea funcției de CEO. În acest context, procesul de tranziție către noul management va fi unul lin, fără impact major în proiectele și procesele operaționale Smartree.

“Mă bucur să preiau această funcție și să pot continua procesul de dezvoltare accelerată a companiei, astfel încât să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri și principala opțiune a companiilor multinaționale și românești în procesul lor de automatizare și eficientizare a fluxurilor de resurse umane”, a declarat Alexandra Peligrad, noul CEO Smartree.

Anterior colaborării cu Smartree, Alexandra Peligrad a ocupat diverse poziții-cheie în departamentele Financiar și Business Development din cadrul grupului Rompetrol și deține un Master în Business Administration la Central European University Business School și o certificare ACCA.

Cu o cifră de afaceri de 17 milioane de euro în 2018, în creștere cu cca 20% față de anul precedent și peste 90 de angajați în cele patru birouri din București, Pitești, Craiova și Timișoara, Smartree s-a focusat în ultimii ani pe dezvoltarea de servicii și soluții cât mai customizate pentru necesitățile în continuă evoluție ale pieței HR, inclusiv dezvoltarea de noi module ale aplicației sale HCM, MyStaff.

Adrian Stanciu a contribuit semnificativ la creșterea și eficientizarea business-ului Smartree, în perioada în care a ocupat funcția de CEO.  

Despre Smartree Romania

Smartree oferă soluții complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, muncă temporară, până la consultanță în domeniu, oferind posibilitatea organizațiilor de a se concentra pe activitățile care aduc plusvaloare și le pot susține creșterea.

Citește și: Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara