9 cursuri online pentru manageri care sunt preocupaţi de diversitate și incluziune

9 cursuri online pentru manageri care sunt preocupati de diversitate si incluziune

Să presupunem că eşti un manager preocupat profund de crearea unei echipe diverse, inclusive și închegate. Pe lângă faptul că aceasta ar fi o preocupare demnă de aprecieri şi ar necesita o investiţie serioasă în timp, energie, și chiar și bani, ar fi un lucru bun şi pentru compania ta.

Cercetările arată că acele companii care sunt mai inclusive câștigă mai mulți bani, iar echipele mai diverse le depășesc în performanţă pe cele mai omogene. În afară de aceasta, compania ta ar putea să nu aibă chiar acum un buget disponibil pentru o formare pe diversitate și incluziune (sau, din păcate, s-ar putea să nu privească aceste direcţii ca fiind prioritare). Aşadar, cum poți continua să te pregăteşti pentru a fi cât mai inclusiv posibil?

O opţiune foarte bună care îţi oferă chiar şi libertate în implementare, sunt cursurile online, iar cele 9 de mai jos sunt şi gratuite.

  1. Gestionează părtinirea inconștientă, Grovo

Împărţit în 20 de micro-lecţii a câte trei minute fiecare, cursul Grovo pentru părtinirea inconștientă va ajuta managerii să înțeleagă modul în care prejudecățile pe care le au le  afectează deciziile în afaceri și vor afla cum pot depăși aceste obstacole.

Durata: 20 de videoclipuri / 2-4 minute pe videoclip

  1. Egalitatea între sexe și diversitatea sexuală, Udemy

A deveni mai inclusiv nu înseamnă doar înțelegerea dinamicii puterii în interiorul biroului, ci și problemele mai mari care există în țară și în întreaga lume. Acest curs vast acoperă totul, de la istoria genului și a inegalității sexual, la diferite forme de discriminare față de instituțiile publice care luptă pentru drepturile minorităților.

Durata: 30 de cursuri / 5 ore, 35 de minute

  1. Diversitatea și incluziunea la locul de muncă, Coursera

Perfect pentru cei care abia descoperă formările pe tema diversității și a incluziunii, acest curs acoperă cunoștințele generale despre modul în care dinamica puterii intră în joc la birou și despre modul în care poţi să-i susţii, coordonezi şi să fii un aliat bun al angajaților tăi.

Durata: 4 săptămâni / 2 ore pe săptămână

  1. Conducerea echipelor printr-o comunicare eficientă (formare de leadership inclusiv), edX

Unul din aspectele ce ţine de a fi un lider bun este strâns legat de o comunicare eficientă – și acest training de incluziune te va ajuta să abordezi chiar și cele mai dificile conversații.

Durata: 4 săptămâni / 1-2 ore pe săptămână

Citește și Cum pot obține rezultate remarcabile comunicând eficient