Managerii și antreprenorii din țară se întâlnesc pe 10 mai la Conferința Business (r)Evolution

Doingbusiness.ro organizeaza seria de conferinte dedicate solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale.

Doingbusiness.ro organizează, pentru al șaptelea an consecutiv, seria de conferințe dedicate soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, proiectul național este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe a debutat la Iași, în 21 martie 2017, a continuat la Brașov în 11 aprilie 2017 și, după evenimentul din 10 mai 2017 de la București, continuă la Arad (14 iunie), Târgu Mureș, Craiova, Piatra-Neamț și Oradea.

Business (r)Evolution se desfășoară la București în 10 mai 2017, începând cu ora 9, la Hotelul Crowne Plaza.

“Ca decidenți, antreprenorii au nevoie în activitatea lor de ceea ce putem numi plastic materie primă în afaceri, respectiv de informație. Ea trebuie să fie reală, oferită din timp, nedistorsionată și să fie dublată de efectele preconizate ale acțiunilor. Totodată, informatia trebuie însoțită de mijloacele de acțiune eficientă, care câteodată, sunt revoluționare. Alteori, dispunem de ele, dar nu știm că le avem. Noi, Doingbusiness.ro, la asta ne pricepem foarte bine: să aducem în fața antreprenorilor informația și mijloacele de capitalizare a ei. Cu alte cuvinte, să contribuim la transformarea informației în profit”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul va prezenta audienței și scenariul alternativ la prognoza oficială a economiei pentru anul 2017. Evenimentul este structurat în trei sesiuni dedicate consultanței și soluțiilor pentru un management performant, impactului digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerii și dezvoltării personale și a aptitudinilor manageriale.

Vorbitorii care vor dezbate împreună cu audiența subiecte de maximum interes pentru mediul de afaceri sunt : Radu Crăciun – CEO BCR Pensii, Xavier Hucklenbruch – Managing Director Finder Financials, Răzvan Ionescu – Director Marketing Sector Business Telekom, Nicolae Ciutescu – CEO Multi Data Soft (Partener Oracle), Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dana Tudor Tănase – Managing Partner Creative&Bright, Elena Badea – Managing Partner Valoria Business Solutions, Dumitru Ion – CEO Kompass România.

Speakerii vor răspunde în cadrul sesiunilor conferinței la întrebări-cheie legate de:

 • prognozele oficiale asupra mersului economiei;
 • impactul majorării salariilor în sectorul public asupra sectorului privat și modalități de retenție a angajaților în aceste condiții;
 • optimizarea costurilor și a resurselor financiare, conform legislației fiscale;
 • alternative de vânzare și comunicare cu clientul hiper-conectat;
 • cum construim și menținem controlul brandului în zona social media;
 • ce este și cum putem folosi prezența executivă în avantajul nostru.

La conferință, sunt așteptați să participe top manageri și antreprenori din București și din țară. Cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul www.doingbusiness.ro, în pagina dedicata evenimentului, unde este disponibilă și agenda completă a conferinței. Participarea este gratuită (în limita a doi reprezentanți / companie).

Printre partenerii media ai evenimentului de la Bucuresti se află și http://www.managerexpress.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania, în variante print și online.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •