Instrumente pentru dezvoltarea afacerii de comerț electronic

Instrumente pentru dezvoltarea afacerii de comert electronic

În timp ce pandemia COVID-19 a devastat economia globală, comerțul electronic s-a dovedit surprinzător de rezistent. Pe măsură ce magazinele fizice se închid, mulți oameni apelează la cumpărăturile online, punând e-commerțul într-un boom promițător.

Dacă vă gândiți să începeți o afacere de comerț electronic în aceste timpuri, tehnologia poate fi un avantaj semnificativ pentru dvs. Am adunat câteva dintre cele mai bune instrumente economice pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

1. ImageX Ultra: Editor de imagini și grafică

O alternativă low budget la Adobe Creative Cloud, ImageX Ultra vă oferă puteri de proiectare, chiar dacă nu aveți idee ce faceți. Cu mai mult de 500 de șabloane grafice personalizabile, puteți crea rapid un design pentru site-ul dvs. web, fără a avea nevoie de expertiză tehnică, scrie entrepreneur.com.

2. SocialBot by ZapApps

Facebook Messenger poate fi un instrument excelent pentru a vă îmbunătăți serviciul clienți și a vă spori vânzările. Dar cine are timp să monitorizeze constant mesajele? Cu SocialBot, veți avea roboți dedicați pentru Messenger, SMS și marketing prin e-mail pentru a face față oricărei sarcini.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

3. Blueprints Website Builder

Cu 200 de exemple de pagini, 500 de blocuri receptive, peste 30 de panouri de navigare și multe alte instrumente, Blueprints vă ajută să creați site-uri web fără a scrie o singură linie de cod. Crearea unui site personalizat de comerț electronic este ușoară, chiar dacă nu ați codificat niciodată.

4. WooCommerce 110+ Pachet de pluginuri premium

WordPress este una dintre platformele de top pentru construirea site-urilor de comerț electronic în zilele noastre datorită pluginurilor precum WooCommerce. Pachetul de pluginuri WooCommerce face extrem de ușor să construiți și să gestionați un site de e-commerce și, cu acest pachet masiv, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de afacerea dvs. Cu mai mult de 110 plugin-uri, veți putea varia imagini, analiza datele site-ului și multe altele.

5. .STORE

Aveți o afacere de comerț electronic, de ce să nu aveți un domeniu care să spună ce faceți? Cu un domeniu .STORE, utilizatorii vor ști exact ce pot face pe site-ul dvs.: să cumpere! În plus, veți avea acces la o găzduire sigură și rapidă și veți putea găsi un domeniu care descrie mai exact marca dvs.

6. Software de afaceri all-in-one pentru freelanceri și antreprenori

Ați putea investi într-o duzină de programe diferite sau puteți utiliza pur și simplu Sellful: All-in-One Business Software pentru Freelanceri și Antreprenori. Această platformă ingenioasă combină un constructor de site-uri web, CRM, planificare SEO, programare de întâlniri și multe altele într-o singură platformă.

Citește și: Cum s-a prăbușit imperiul lui Jamie Oliver și de ce a dat greș în antreprenoriat

7. Botsify Chatbot

Botsify Chatbot este unul dintre principalii constructori de boturi de pe piață. Cu acest instrument inteligent, vă puteți construi propriile chatbots și le puteți personaliza pentru a ajuta clienții să găsească răspunsuri la întrebările lor și multe altele.

8. Bouncer Bulk -Verificare e-mail

Nimeni nu dorește să lucreze din greu la o campanie de e-mail doar pentru a descoperi că jumătate din lista dvs. de e-mailuri este expirată sau nefuncțională. Cu Bouncer Bulk Email Verification, veți putea verifica întreaga listă de e-mailuri aproape instantaneu. Acesta trece prin verificarea sintaxei, verificarea activității și eliminarea duplicatelor, astfel încât lista dvs. de e-mailuri să fie mereu actualizată.

9. Fotografii de stoc

Fotografia de stoc este esențială pentru orice afacere care se angajează în marketing digital. JumpStory ™ vă oferă acces nelimitat la peste 25 de milioane de fotografii, videoclipuri, ilustrații, vectori și pictograme autentice, precum și un instrument AI pentru a le edita instantaneu. Puteți decupa imagini, insera text, insera propriul logo și multe altele, permițându-vă să creați rapid campanii de marketing în doar câteva minute.

Citește și: Generația Z consideră că beneficiile sunt mai importante decât salariul

10. Planuri de stocare Cloud ThunderDrive

Fiecare organizație are nevoie de stocare cloud fiabilă. Acest instrument perfect vă oferă 2 TB acces la stocarea securizată criptată AES pe 256 de biți, precum și un hub central pentru organizarea tuturor fișierelor dvs. ThunderDrive este alternativa perfectă pentru Dropbox, dar mai rentabilă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •