Platforma 2Performant a lansat primul portal de statistici despre e-commerce în timp real

Platforma 2Performant a lansat primul portal de statistici despre e-commerce in timp real

Platforma de marketing afiliat 2Performant a anunţat, marţi, că a lansat o pagină de statistici despre ecommerce care se actualizează în timp real, iar datele provin din vânzările tranzacţionate prin intermediul platformei de afiliere de către peste 700 de magazine online şi afiliaţii lor.

Pagina poate fi folosită de către oricine este interesat de comerţul şi marketingul online, fie că sunt antreprenori, specialişti de marketing sau e-commerce sau jurnalişti, potrivit companiei.

Citește și: Moduri prin care echipa ta de marketing poate fi mai eficientă decât o agenție

”Pagina se poate folosi ca referinta pentru a analiza performanţa unui magazin online comparativ cu media industriei. Ştim că online-ul se schimbă permanent, de aceea e important să avem acces la cele mai recente date – uneori poate fi prea târziu să ne uităm la statistici de acum 1 an sau 2 ani”, se arată în comunicat.

Platforma 2Performant a lansat primul portal de statistici despre e-commerce în timp real

Pagina eCommerce Statistics by 2Performant oferă atât date agregate din ultimele 9 luni, cât şi cifre care se actualizează zilnic pentru anterioarele 14 zile.

Citește și: Marketingul prin e-mail. Practici și tehnici pentru o campanie de succes

“Mi se pare important să ştiu care e comportamentul de cumpărare la momentul actual. Nu am găsit nimic care să-mi zică asta. Apoi am realizat că noi la 2Performant avem aceste date. Mai departe a devenit o problemă de care e formatul în care pot analiza şi înţelege cel mai uşor datele. Aşa că am creat această pagină pentru toţi cei care vor să ştie cele mai recente trenduri din industrie. Cred că aceste informaţii sunt utile pentru proprietarii de magazine online şi specialiştii de marketing care lucrează în acest domeniu”, a spus Andrei Deuşteanu, Business Intelligence Manager la 2Performant, iniţiatorul şi coordonatorul acestui proiect.

Citește și: Workshop-ul care te învață marketing. Academia de Marketing Digital Make It Academy

Datele sunt prezentate în grafice şi pot fi sortate pe industrii. De asemenea, prezintă diferenţa dintre comportamentul aferent pe mobil şi cel de pe desktop/laptop.

viewscnt