Strategii SEO de implementat în 2020

Strategii SEO de implementat in 2020

Punerea la punct a strategiilor SEO poate juca un rol important în performanța afacerii dvs. în 2020.

Succesul site-ului dvs. web depinde în mare măsură de traficul pe care îl aduce. Dacă oamenii nici măcar nu pot găsi site-ul, orice efort de creștere a traficului va fi o adevărată luptă. În timp ce anumite strategii de optimizare a motoarelor de căutare (SEO), cum ar fi o pagină web cu încărcare rapidă sau o versiune optimizată pentru mobil, vor fi întotdeauna de folos, strategiile SEO continuă să evolueze de la an la an.

Citește și: Lucruri pe care antreprenorii ar trebui să le știe despre SEO

Pentru a rămâne în fața concurenților, este esențial ca întreprinderile să țină pasul cu tendințele SEO care apar la orizont. În acest articol, vom trece peste tactici SEO pe care ar trebui să le luați în considerare să le implementați în 2020 pentru a vă ajuta să transformați site-ul dvs, scrie business.com.

Controlul asupra autorității de link a paginii dvs. de pornire

Pagina de pornire a site-ului dvs. web va atrage mai multe link-uri decât probabil oricare altă pagină a site-ului dvs., deci este important să o faceți să funcționeze pentru dvs. Cu siguranță veți dori să vă asigurați că pagina dvs. de pornire se conectează la cele mai importante și mai vizitate pagini. Acestea pot fi pagini de produse sau pur și simplu pagini cu informații relative pe care vizitatorii vor dori să le cunoască.

Dacă nu aveți pagini de produse, poate doriți să faceți legătura cu articole din corpul paginii de destinație. Crearea de legături HTML proeminente pe pagina dvs. de pornire în corp și în partea de sus de navigare vă va ajuta cu autorizarea legăturilor în avans.

Optimizați căutarea vocală

Tastatura este doar o modalitate prin care oamenii își caută astăzi întrebările pe internet. S-a raportat în 2019 că aproape jumătate din casele americane aveau un asistent digital în ele și dintre acestea, 70% îl foloseau zilnic.

Este site-ul dvs. optimizat pentru toate acele căutări vocale Echo, Alexa, Siri și alte voci cu ajutorul cărora se efectuează căutări de milioane de ori pe zi? Atunci când utilizați căutări vocale, un motor de căutare trebuie să lucreze și mai mult pentru a atrage informațiile relevante pe care le caută un utilizator în acel moment. Acest lucru face ca acele cuvintele scurte să fie mai puțin importante, iar anumite cuvinte cheie cu coadă lungă sunt formulate în modul în care oamenii vorbesc de fapt și sunt mult mai relevante.

Citește și: Cele mai bune practici SEO pentru site-ul tău

Vestea bună este că, deoarece căutarea vocală este deja folosită atât de des, o mare parte din strategia SEO pe care o utilizați deja va funcționa pentru căutările vocale. Acestea fiind spuse, există câteva idei la care trebuie să fiți atenți. De exemplu, oamenii tind să folosească o căutare vocală pentru interogări locale de internet, cum ar fi „cei mai buni burgeri din Santa Fe”. Furnizarea tuturor informațiilor necesare pe pagina dvs. de afaceri Google vă poate ajuta să vă diferențiați de alte pagini web și să apăreți în cele mai relevante căutări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •