Compania Interact își întărește echipa

Teodora Petre s-a alaturat echipei Interact.

Teodora Petre s-a alăturat echipei Interact, preluând funcția de Business Development Manager și cea de trainer.

Pe lângă responsabilitățile de dezvoltare a business-ului, Teodora va avea un rol relevant în livrarea de programe de training și în mentoring, precum și în remodelarea structurilor de resurse umane în companiile care își doresc repoziționarea față de angajați și care au conștientizat cât de importantă este resursa umană.

Teodora are o experiență de peste 12 ani în management, în diferite industrii (servicii de telefonie mobilă, cercetare de piață, retail etc.). Pasiunea pentru oameni o determină să identifice nevoile, motivația și talentele unice ale angajaților și să faciliteze transformarea acestora în performanță pentru companie. Totodată, ea urmărește să dezvolte competențele de business necesare angajaților, să creeze și să recreeze structura departamentelor de HR.

Teodora a absolvit Facultatea de Psihologie – Universitatea Titu Maiorescu -, ulterior urmând cursuri post-universitare de Comunicare și Relații Publice, master în Managementul Resurselor Umane și cursuri de Programare NeuroLingvistică, fiind practician acreditat.

Pe lângă pasiunea pentru oameni, Teodora consideră că o minte sănătoasă își găsește loc într-un trup sănătos. Drept urmare, își cultivă și alte pasiuni, precum sportul și călătoriile.

Despre Interact

Cu o prezență de peste 20 de ani în peisajul de training și consultanţă românesc, Interact se află în top 5 jucători pe piața de training din țara noastră și este singura companie din România care oferă certificare Emergenetics. Interact susține diverse tipuri de programe: simulări de afaceri, management & leadership, Executive Coaching, marketing, workshopuri de comunicare, strategie, vânzări, eficiență personală etc. Începând din 2017, cei de la Interact au lansat pe piață programul “Journey to Your Inner Self”, destinat cunoașterii de sine.

Recent: Noutăți în echipa Interact