Echipa MMM Consulting se lărgește

Anca Covaciu s-a alaturat echipei MMM Consulting International

De curând, Anca Covaciu s-a alăturat echipei MMM Consulting International, ca Senior Consultant. Anca este coach, trainer și facilitator pentru subiecte de HR, dezvoltare managerială și organizațională, precum și eficientizarea strategică a afacerii pentru stabilizare și creștere. Cu o experiență de 20 ani în domeniul privat în calitate de  Director de HR, Anca a susținut echipe și manageri din toate nivelurile organizaționale, inclusiv directori generali în companii internaționale cu reputație: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. De asemenea, ea a lucrat în companii locale cum ar fi Prospecțiuni SA și FIMAN (Fundatia Internațională de Management). În acest rol, Anca a obținut importante recunoașteri locale și internaționale pentru programe de motivare și reținere a angajaților (3M Corp) și optimizare organizațională pentru creșterea afacerii (Alcon-Novartis).

Anca a implementat și condus funcțiunea de HR și a contribuit la creșterea afacerii companiilor prin programe de eficientizare organizaționala în România, Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina. A activat și în consultanță de afaceri pentru companii locale de tip SME în domeniile energie, construcții, design și publicitate.

Anca este absolventă a Institutului Politehnic București și a programului MBA al Washington University US și ASEBUSS România. Deține formări la Universitățile Bradford și Durham din UK, pentru Dezvoltare Managerială și Antreprenoriat, și certificări pentru Coaching, Consultanță Organizațională și Evaluare Psihometrică (SHL).

Principalele sale industrii de competență sunt: Engineering, Health Care, Oil and Gas, Comerț și Producție.

Te-ar mai putea interesa: De ce, ca HR, nu am fugit de programele complexe de dezvoltare pentru angajaţi?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •