Primul eveniment Coaching Forum dedicat industriei IT & C

Performance Group organizeaza pe 10 aprilie 2017 cel de-al treilea eveniment Coaching Forum si primul dedicat companiilor din industria IT & C din Romania.

Performance Group organizează pe 10 aprilie 2017, la Hotel Crowne Plaza Bucharest, cel de-al treilea eveniment Coaching Forum și primul dedicat companiilor din industria IT & C din România.

„Evenimentul se dorește un spațiu de întâlnire și dialog între comunitatea de coaching și cea a profesioniștilor din domeniul IT & C, având un concept axat pe experimentare directă a interacțiunii de coaching. Ne propunem astfel să contribuim la dezvoltarea profesională a specialiștilor din acest domeniu extrem de competitiv și la formarea unei culturi organizaționale în care performanța să fie susținută de valori durabile precum autenticitatea, dialogul și cooperarea.”, subliniază Gabriela Puskas, Business & Career Coach, Managing Director Performance Group.

Din mixul de conținut interactiv nu vor lipsi prezentarea de concepte-cheie, studii de caz și tehnici utilizate în coachingul individual și de echipă, schimbul de bune practici și sesiuni demonstrative de coaching. Printre temele supuse dezbaterii se va afla și impactul programelor de coaching asupra performanței oamenilor și echipelor, a culturii și productivității organizațiilor.

În calitate de Keynote Speaker, Doug Strycharczyk – CEO la AQR International UK, va prezenta un studiu de caz al unui program de coaching derulat în Marea Britanie, prezentarea având titlul “Responding to the Challenges of Coaching Leadership – what is needed for high quality results?”. În continuare, lideri din industria IT&C din România vor prezenta informații și studii de caz relevante. Printre aceștia se numără Ioana Marcu -HR Manager Orange România, Silviu Hotăran – Managing Director la GKTI Semper Human, Grigoriada Stroe – HR Director, UBISOFT Eastern Europe, Radu Mihăiescu – Director Executiv Telecom & Training, DELTATEL România și Mihaela Popa – Country HR Manager, Wipro Technologies România. Acestora li se vor alătura coach-i experimentați precum Lilia Dicu, Dan Mocanu, Raluca Mohanu și Tudor Popescu, care vor susține ateliere de practică.

Profesioniștii din industria IT & C se pot înscrie la eveniment utilizând datele de contact de mai jos sau link-ul: http://www.coaching-forum.ro/despre/#inscriere

Participanții pot opta pentru cel mult două dintre cele șase ateliere Coaching Lab’s.
La finele evenimentului, prin tragere la sorți, vor fi acordate participanților premii oferite de către Școlile de Coaching partenere ale evenimentului.
Mai multe detalii privind agenda evenimentului pot fi găsite pe pagina web: http://www.coaching-forum.ro/agenda/ și pe pagina de facebook a evenimentului.

Coaching Forum a debutat în 2016, primele două ediții fiind dedicate domeniilor Finanțe – Bănci și Medical & Pharma. Co-organizatorii săi sunt European Mentoring and Coaching Council (EMCC), International Coach Federation România (ICF), Institutul Bancar Român (IBR), Academy of Executive Coaching România, Corpstrat Academy.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •