Rebel Brown, expert în Business Neuroscience, vine la București

Rebe; Brown, expert in Business Neuroscience vine la Bucuresti

Rebel Brown, reputat expert în Business Neuroscience și una dintre cele Top 100 femei în „Computing” la nivel internațional, susține pentru prima dată la București Conferința Reprogramming the Business Mind for Success. Manageri de vârf și antreprenori vor învăța de la ea cum să aplice descoperirile din neuroștiințe în elaborarea de strategii inovatoare care să aducă cele mai bune rezultate pentru organizația în care activează.

„Timp de mai bine de 30 de ani, am lucrat cu lideri din organizații din toată lumea, alături de care am obținut rezultate remarcabile pentru companiile lor, folosind tehnici aplicate din neuroștiințe. În experiența mea de consultant, a fost lesne să observ că cea mai mare amenințare a unei companii nu este concurența, ci limitele autoimpuse de către manageri și angajați, precum și rezistența lor la schimbare. La conferința și workshop-ul pe care le voi susține, vom afla de ce suntem programați să nu luăm cele mai bune decizii în afaceri și cum schimbăm acest lucru folosind tehnici specifice sau care sunt instinctele-cheie care limitează succesul în afaceri și cum să trecem peste ele, ca să avem o afacere profitabilă”, spune Rebel Brown, Business Neuroscience expert, Silicon Valley, SUA.

Timp de peste 25 de ani, Rebel Brown a fost consultant în înaltă tehnologie pentru executivi de top, a realizat strategii de piață și de produs și este recunoscută ca fiind un reputat expert în schimbare organizațională. ea a lucrat cu peste 300 de organizații internaționale, știe ce funcționează și ce nu într-o companie și, mai ales, cum să coordonezi echipele pentru a obține rezultate remarcabile.

Conferința Reprogramming the business mind for success (http://rebelbrown.ro/), care va avea loc pe data de 15 noiembrie la București, este prima Conferință de Business Neuroscience din România.

Evenimentul este organizat de Creative&Bright, în parteneriat cu agenția de comunicare Confident Communications.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •