Stimulează-ți creierul consumând aceste 4 produse

Stimuleaza-ti creierul consumand aceste 4 produse

Mulți lideri de business și antreprenori sunt prea ocupați sau neglijează în mod conștient o alimentație sănătoasă, deși aceasta poate îmbunătăți multe abilități în afaceri.

Ei preferă, adesea, mâncarea gata ambalată sau băuturile care conțin cofeină pentru a-și alimenta ziua de lucru. Totuși, această hrană nu asigură nu asigură valoarea nutritivă pentru a menține un nivel consistent al energiei și o minte productivă.

Din fericire, multe cercetări au fost dedicate modului în care nutriția afectează sănătatea creierului, în special în ceea ce privește îmbunătățirea anumitor regiuni ale creierului legate de inteligență, învățare și memorie de lucru – abilități pe care te bazezi în fiecare zi pentru succesul afacerii.

Așadar, să aruncăm o privire asupra celor patru produse care ies în evidență. Și nu uita că le poți folosi într-o varietate de moduri – în componența meselor principale ale zilei sau drept gustări.

1. Nuci

Nucile sunt una dintre cele mai bogate alimente într-un tip de acid gras omega-3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care poate ajuta la protejarea țesutului cerebral. Un studiu a constatat că persoanele care au consumat cantități mari de nuci au obținut rezultate mai mari la testele cognitive., unde le-a fost măsurată capacitatea de reproducere a povestirii, viteza de răspuns, atenția sporită și memoria spațială vizuală.

Dar nu este cazul să exagerezi în consumul acestora. Un sfert de ceașcă de nuci conține 113% din valoarea zilnică de omega-3. Te poți bucura de o gustare de dimensiunea palmei, le poți presăra în salate sau poți amestecați una sau două linguri de nuci tăiate în fulgi de ovăz sau în iaurt.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •