4 ieşiri în afara biroului pe care trebuie să le planifici pentru a construi o echipă puternică

4 iesiri in afara biroului pe care trebuie sa le planifici pentru a construi o echipa puternica

Chiar dacă petreci destul de mult timp la locul de muncă cu colegii tăi, totuşi, cât de bine îţi cunoşti echipa? Întradevăr, există zâmbetele de zi cu zi și discuţiile de cafea, dar ce știi cu adevărat despre persoana care stă în stânga ta timp de 8 ore pe zi? Poate că ştii ce cafea preferă să bea sau că are trei copii, aşa cum deduci din fotografia de pe birou.

Dar, este timpul să sapi puțin mai adânc. Timpul petrecut în afara biroului este o modalitate excelentă de a-i face pe oameni să se relaxeze și pentru a crea conexiuni pe baza unor interese comune, de a afla mai multe despre fiecare și de a împărtăși experiențele noi.

Aşadar, fie că eşti liderul unei echipe care caută modalități de a creşte moralul, fie că doreşti să îţi cunoști mai bine colegii, poţi găsi aici 4 idei pentru a te scoate pe tine și pe echipa ta din birou, și de a vă conecta:

  • Cuvântul de bază: scurt. Planifică o excursie într-un loc unde poți ajunge şi de unde te poţi întoarce într-o după-amiază. Poate că este pe o plajă unde puteți petrece câteva ore mâncând înghețată și încărcându-vă cu prețioasa vitamină D. Sau, puteţi face o plimbare pe munte (sau deal) care este la o distanţă rezonabilă cu trenul.

Oriunde locuieşti și lucrezi, cu siguranţă există o zonă care merită explorată într-o oră sau două. Mergi acolo cu echipa, bucurați-vă de ieșirea din birou și învăţaţi să vă cunoașteți unii pe alții în afara zonei de lucru.

  • Doreşti să petreci ziua de conectare a echipei tale pentru a face ceva bun pentru comunitate? Ei bine, ai noroc, pentru există multiple oportunități de a face o faptă bună. Puteţi să va echipaţi pentru a merge într-un parc sau cartier din apropiere pentru a curăța gunoaiele. De asemenea, puteţi fi voluntari pentru o zi în proiectul Habitat for Humanity. Dacă vorbiţi o limbă străină, puteţi lucra cu elevii pentru a-i ajuta să-şi dezvolte abilitățile de citire și scriere.

Vezi ce nevoi sunt în comunitatea voastră și apoi verifică cu echipa interesul pentru acele cauze. Cineva ar putea avea deja o preferinţă pentru o organizaţie care are nevoie de ajutor după-amiaza, sau un membru al echipei poate avea deja în minte o cauză în care doreşte să se implice. Începeţi de acolo și vedeţi unde vă duce filantropia.

  • Provoacă echipa la o întrecere, pentru o activitate în afara biroului și pentru a face un pic de mişcare. Dacă echipa ta este destul de mare, organizează un eveniment sportiv care poate avea loc într-un parc din împrejurimi (și, asigură-te că le permiți oamenilor să stea şi pe margine, doar pentru a vă susţine). Sau, planifică o ieşire la bowling sau Laser Tag, unde nu ai nevoie de un anumit număr de persoane sau abilităţi pentru a te distra.

Dacă nu eşti tipul sportiv, încearcă experienţa Escape Room sau o provocare similară, care nu necesită o anumită condiţie fizică.

Citește și Cum să îi vinzi șefului tău o nouă idee

  •  
  •  
  •  
  •  
  •