Cinci TED Talk-uri care te vor inspira să fii un antreprenor mai bun

Cinci TED Talks care te vor inspira sa fii un antreprenor mai bun

TED Talks, o colecție de mii de prezentări ale unor dintre cele mai strălucite minți antreprenoriale, este o sursă excelentă de inspirație. Aici găsești conținut util și motivațional, în special podcast-uri și clipuri video despre afaceri, ale speakerilor de la conferințe din întreaga lume.

Citește și: Jia Jiang: Ce am învățat din 100 de zile de refuz

Totuși, arhiva TEDx poate fi destul de copleșitoare, așa că am decis să îți sugerăm, pentru moment, câteva dintre videoclipurile care ar putea să te ajute să devii un antreprenor mai bun. Urmărește-le oricând ești într-un moment de blocaj profesional sau pur și simplu ai nevoie de o motivație în plus.

Citește și: Cinci canale Youtube pentru antreprenori

1. Seth Godin: How to Get Your Ideas to Spread

Seth Godin, expert în marketing, exploră și analizează ipoteza că o idee neobișnuită se dovedește, adesea, a fi mult mai reușită decât una ordinară. Fiecare antreprenor a pornit de la o ide, lasă-l pe Godin să te inspire să răspândești ideea ta, indiferent cât de mare sau mică ar fi ea, făcându-ți timp să vizionezi aceasă conferință.

Este foarte probabil ca rotițele din capul tău să se rotească într-un ritm accelerat după ce vei asculta prezentarea lui Seth Godin.