Cinci TED Talk-uri care te vor inspira să fii un antreprenor mai bun

Cinci TED Talks care te vor inspira sa fii un antreprenor mai bun

2. Tony Robbins: Why We Do What We Do

Auzim adesea că, pentru a avea succes, trebuie să acționăm. Chiar dacă este adevărat, totuși, pentru a lua unele măsuri, trebuie mai întâi să găsești inspirație. De ce vrei să devii antreprenor? Produsul sau serviciul pe care îl oferi are potențialul de a avea un impact în viața oamenilor? Sau vrei doar să devii putred de bogat?

Citește și: Principalul resort motivațional al antreprenorilor români este ideea de a-i inspira și pe alții?

În prezentarea sa, Tony Robbins, unul dintre cei mai influenți speakeri motivaționali, explică ce îi motivează pe oameni să acționeze. El explică faptul că succesul vine atunci când înțelegi atât emoțiile, precum și nevoile celorlalți.

Aceasta este unul dintre cele mai populare discursuri TED, având câteva zeci de milioane de vizualizări până în prezent. Aproape de fiecare dată, evenimentele la care participă Robins se desfășoară cu sala plină, iar acum ai și tu ocazia să te lași inspirat de către unul dintre cei mai buni, din confortul casei tale.

3. Richard Branson: Life at 30,000 Feet

Richard Branson este unul dintre cei mai interesanți antreprenori, tocmai de aceea îți recomandăm să te uiți la această discuție în cadrul TED, care se concentrează pe viața sa personală și experiențele în afaceri. De asemenea, vorbește despre ceea ce îl motivează chiar și în această etapă a succesului.

Citește și: Secretul productivității lui Richard Branson, într-un singur cuvânt

Dacă ai vreodată o zi stresantă, în care ți se pare că nimic nu merge bine, ia o pauză de 30 de minute și urmărește acest video. Îți va oferi o viziune diferită și vei face față obstacolelor de la muncă mult mai ușor.

Branson a realizat multe lucruri prin muncă și decizii de afaceri inteligente, așa că merită să-l asculți, succesul său confirmă că știe despre ce vorbește.