iProspect are un nou Managing Director: Ioana Ciudin

Ioana Ciudin a devenit, din luna august, noul Managing Director al agentiei de digital performance iProspect

Cu 15 ani de experiență în piața de marcomm din România, Ioana Ciudin a devenit, din luna august, noul Managing Director al agenției de digital performance iProspect, parte din Dentsu Aegis Network România.

Cariera în marcomm a Ioanei a început în decembrie 2003, în Iași, și a parcurs toate etapele unui profesionist în domeniu, de la asistent de marketing până la business owner și manager pentru proiecte importante de online din țară. Experiența diversificată acumulată, dar și faptul că a lansat și crescut de la zero o agenție care acum este în topul celor de digital locale, cu creșteri de peste 40% an de an, reprezintă o parte dintre atu-urile pe care Ioana le va aduce noii poziții și care vor ajuta la dezvoltarea și creșterea brandului iProspect în România.

Planul Ioanei pentru 2018 este de a construi o bază pentru un an 2019 în forță, cu obiective de creștere ambițioase, devreme ce își propune o creștere a veniturilor companiei cu 50%. „Mă interesează foarte mult să cunosc proiectele actuale și să dezvolt o relație bună cu clienții actuali. Cred în ideea de client partnership, nu într-un raport strict de client-furnizor, și îmi doresc să cunosc fiecare client în parte. Nu îmi propun să acționez hands-on pe proiecte, echipa actuală iProspect este autonomă și nu vreau să alterez nicidecum acest lucru. Mă identific mult cu brandul iProspect la nivel de comunicare, valori, chiar și culori. Consider că și chimia joacă un rol important, comunicarea cu managementul Dentsu Aegis Network fiind una foarte firească și familială încă de la primele discuții. Același sentiment l-am resimțit și ulterior în echipă, fapt care aduce un plus de motivație și implicare,” a declarat Ioana Ciudin.

„Ne-am bucurat mult să descoperim că Ioana și-a păstrat acel spirit antreprenorial pe care îl căutam, îl apreciem și îl cultivăm în toate agențiile din grupul Dentsu Aegis Network. La nivel global, Dentsu poate fi denumită „o rețea de antreprenori”, lucru care stabilește un anumit „state of mind and heart” și care ne dă posibilitatea să atragem și să creștem talente extraordinare în toate agențiile din grup. Suntem convinși că Ioana ne va ajuta să creștem brandul iProspect și să îl ducem acolo unde ne-am propus” a spus la rândul său Răzvan Varabiescu, CEO Dentsu Aegis Network România.

„Este o surpriză plăcută pentru mine să găsesc un mediu în care oamenii sunt preocupați de transformarea continuă, inclusiv în ceea ce privește Employer Branding. Avem deja inițiative pentru atragerea și reținerea talentelor, corectitudinea în ceea ce privește nivelul salarial și crearea unui spațiu de lucru mai bun. Faptul că facem parte dintr-un brand puternic la nivel internațional ne oferă tuturor acces la resurse de învățare extrem de valoroase. Nu va trebui decât să mă aliniez la aceste inițiative și să asimilez cât de mult posibil informații pentru a le putea utiliza într-un mod deștept în activitatea de Managing Director la iProspect România,” a adăugat Ioana Ciudin.

Despre iProspect

iProspect este o agenție globală full service de performance marketing, funcționând ca o rețea de 4.300 de angajați în peste 93 de birouri din 55 de țări. Prezentă în România din 2015, iProspect are un colectiv de 8 specialiști în servicii de digital performace și colaborează cu clienți din toate domeniile precum Mondelez, Philips, Bonduelle, SuperBet etc., atât local cât și la nivel regional.

iProspect face parte din Dentsu Aegis Network, o filială deținută în totalitate de Dentsu Inc.

Citește și: Codrin Scutaru – la conducerea biroului din România al McGuireWoods Consulting

  •  
  •  
  •  
  •  
  •