10 cursuri online gratuite pentru a-ți dezvolta abilitățile

10 cursuri online gratuite pentru a-ti dezvolta abilitatile

O facem în fiecare an: în ianuarie, ne spunem că o să strălucim în viaţa profesională. Și apoi, februarie, martie și aprilie, vin în jurul nostru, și nu suntem mai buni, mai inteligenți sau mai de succes decât anul trecut. Ei bine, cum ar fi dacă asta s-ar putea schimba şi am îndeplini tot ceea ce ne-am propus?

Cum ar fi dacă dobândirea de abilități noi și captivante ar deveni mult mai ușoară și mai rapidă, iar tot ceea ce ar trebui să facem ar fi să ne înscriem la un curs online. Niciun fel de proceduri complicate de înscriere, niciun angajament uriaș de timp, nicio alergătură dintr-un loc într-altul, doar speranța că abilităţile vor înflori.

Aşadar, poţi găsi mai jos câteva sugestii de cursuri și resurse diferite, pentru a te ajuta să-ţi îndeplineşti obiectivele de învăţare pentru anul acesta.

  1. Dacă doreşti să înveţi să faci programare: HTML și CSS – Codecademy

Nu ai făcut programare niciodată, dar eşti interesat să explorezi zona? Poţi începe prin a învăţa HTML și CSS. Cu aceste două limbaje de programare, poți construi un site de la zero!

Durata: 3 și 11 ore

  1. Dacă vrei să devii un scriitor mai bun: Oferă putere conţinutului tău în 8 pași simpli – Udemy

Învață fundamentele de bază în a fi un scriitor implicat, persuasiv și profesionist – indiferent de ceea ce scrii – de la un adevărat expert în scriere. În plus, poți termina acest curs scurt cu ușurință într-o zi.

Durata: 2 ore, 6 minute / 23 prelegeri

  1. Dacă doreşti să înveţi o nouă limbă: Duolingo

Vrei o modalitate distractivă și ușoară de a vă învăța spaniola, franceza, chineza și multe altele? Duolingo este aplicația perfectă pentru a învăța în mişcare, astfel încât să poţi deveni fluent în cel mai scurt timp, cu puține restricții.

Lungime: variază

  1. Dacă doreşti să înțelegi cu adevărat cum să utilizezi la maxim Excel-ul: Introducere în Microsoft Excel 2016 pentru începători – Udemy

2018 ar putea fi anul tău pentru a fi un (real) expert în Microsoft Excel, mai degrabă decât cineva care îl pune în CV şi nu îl foloseşte la adevăratele sale capacităţi. Te poate ajuta să fii mai bun în ceea ce faci, să preiei noi sarcini sau chiar să fii mai organizat – nu vei ști până nu vei încerca!

Durata: 3 ore, 14 minute / 29 prelegeri

  1. Dacă vrei să stăpânești arta vânzării: Tehnici de comunicare și vânzări eficiente – Alison

Eşti gata să îţi atingi obiectivele în fiecare trimestru din acest an? S-ar putea să merite să înveţi noi tehnici de vânzări eficiente (nu îţi face griji, acest curs nu îţi va lua mult timp).

Durata: 2-3 ore

Citește și Cum să utilizați tehnici de mindfulness pentru a crește creativitatea echipei

  • 15
  •  
  •  
  •  
  •