Succes pentru coachingul românesc

Succes pentru coachingul românesc

Viorel Apetrei, coach, mentor coach și speaker, este primul Master Certified Coach (MCC) român acreditat de către International Coach Federation, liderul global al industriei, cu peste 21.000 de membri și 16.000 de coach-i acreditați, din peste 120 de țări.

„Acesta este începutul unui drum, al unui lung proces de învățare care nu se va sfârși, probabil, niciodată. MCC este o stare, nu doar o certificare. În coaching, cel mai important este «să fii», atât pentru clienți, cât și pentru comunitatea de coaching căreia îi aparții. Clienții nu te vor întreba câte certificări ai (sau poate doar la început), ci ce poți face pentru ei sau cum îi susții ca să-și atingă obiectivele”, a declarat Viorel Apetrei, MCC.

El a început să se pregătească pentru a deveni coach acum şapte ani. A fost, mai întȃi, PCC (Professional Certified Coach), și, apoi, MCC, din 12 ianuarie 2016, în urma unui proces de certificare complex, care a presupus un număr de peste 2.500 de ore de experienţă şi susținerea unor examene, practice şi teoretice, sub îndrumarea unor mentori şi evaluatori independenți ai ICF (la rândul lor – MCC). Viorel este Managing Partner la MTW România / Headline.

„Îl felicităm pe Viorel pentru dedicarea în această profesie și obținerea acreditării pe cea mai înaltă treaptă a ICF. Este o etapă naturală și importantă în dezvoltarea întregii comunități de coach-i profesioniști din România și ne bucurăm că în rândul capitolului ICF România avem primul membru coach MCC”, a declarat Monica Nicolescu, președinte ICF Romania, organizație cu 52 de membri, dintre care 30 de coach-i cu certificări ACC (Associate Certified Coach) și Professional Certified Coach (PCC).

Despre ICF

International Coach Federation (ICF) este lider global al industriei, cu peste 21.000 de membri și 16.000 de coach-i acreditați, din peste 120 de țări. Misiunea organizației este dezvoltarea profesiei de coaching. De 20 de ani, ICF stabileşte standardele de formare şi acreditare la nivel mondial pentru cei ce vor să fie coach-i.

Despre MTW România

MTW România este un brand românesc de training care livrează programe de coaching, vânzări, public speaking, negociere, time management, înființat în 2004. Mai multe informații despre MTW România, pe www.mtw.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •