Cele mai bune sfaturi pentru productivitatea echipelor de la distanță

Cele mai bune sfaturi pentru productivitatea echipelor de la distanta

Cum să construiți o echipă la distanță de succes? Proprietarii de afaceri vor să angajeze oameni potriviți de pe tot globul, dar nu știu de unde să înceapă când vine vorba despre stimularea productivității acestora.

Cum puteți ști că angajații dvs. muncesc la capacitate maximă în fiecare zi? Cum știți că își prioritizează munca eficient? Sunteți siguri că pot manevra în siguranță documente confidențiale și importante ale afacerii dvs? Nu este vorba doar de a răspunde la aceste întrebări, ci de a avea instrumente și tehnologie pentru a facilita acest proces.

Luxul pe care îl implică munca de la birou vă dă oportunitatea de a organiza o întâlnire rapidă în fiecare zi, sau de a discuta personal cu un angajat atunci când ceva nu este în regulă. Din păcate, cu echipe care lucrează la distanță acest lucru nu se poate realiza, sau cel puțin nu atât de ușor și rapid. Totuși, asta nu trebuie să influențeze negativ productivitatea angajaților la distanță, scrie business.com

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta echipele care lucrează la distanță să fie productive:

Folosiți instrumente online pentru a crea structura unui mediu de birou

Birourile centralizate ne permit să interacționăm continuu cu oamenii noștri, ceea ce construiește o relație mai apropiată. Organizarea unei întâlniri necesită puțin efort și poate fi realizată rapid.

Din păcate, nu se poate spune același lucru și pentru angajații la distanță. Nu avem luxul de a ne aduna la final de zi pentru a recapitula tot ce s-a făcut în ziua respectivă sau pentru a ne pregăti pentru ziua următoare.

Cu o echipă la distanță trebuie să ne bazăm pe instrumente de comunicare precum e-mail, mesagerie instantanee, software-uri de conferință și un cloud computing.

Citește și: Calitățile necesare pentru a fi un angajat la distanță de succes

  •  
  •  
  •  
  •  
  •