Să mergem cu încredere acolo unde nu a mai fost nimeni înainte!

Sistemul de evaluare in Star Team este unul inovator si transparent

De vreo câţiva ani încoace, întâlnesc oameni, echipe şi organizaţii de la care îmi place foarte mult să învăţ.

Dacă este vorba despre oameni, cel mai mult îmi plac antreprenorii. Şi nu neapărat cei care au făcut foarte mulţi bani foarte repede, ci cei care au construit organizaţia pas cu pas şi au realizat la un moment dat că trebuie să schimbe ceva, în primul rând la propria persoană şi apoi la organizaţia pe care o conduc.

Cei care au ştiut să se oprească un moment, să-şi analizeze rezultatele şi acţiunile, să înveţe, să descopere lumi noi şi să pornească din nou cu mai multă putere şi avânt. Sunt acei oameni care fac lucrurile să se întâmple, care pun valoare pe alţi oameni, pe munca în echipă şi pe rezultate pentru ei şi pentru clienţi, cărora nu le este frică nici de criză, nici de competiţie, nici de cutremure.

Dacă e vorba despre echipe, cele care îmi plac foarte mult sunt echipele care produc rezultate, pentru că doar acestea sunt trainice.

Dacă mă gândesc la organizaţii, le admir pe cele care au cultura puternic orientată către servirea clienţilor.

Cazul pe care vi-l prezint este unul de schimbare a culturii de organizaţie, iniţiat chiar de fondatorul afacerii. Este vorba despre Class IT – organizaţie care acționează într-o industrie accelerat competitivă: servicii IT. Este o companie de care, dacă nu aţi auzit încă, sigur veţi auzi şi căreia cred că veţi dori să îi fiţi client.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •